Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No už by mohli začít protože co jsem četla tak ty A.M.S venku sklízí koncem září začátkem října.. takže mají na čase zatím to tedy nevypadá že by chtěli kvést pořád se táhnou do výšky a hlavně šířky příští rok vím že stačí 2 az 3 kytky na balkón ještě že mám 2 ty balkóny jinak bych ty no name neměla kam dát mám tam hotové křoví kdyz kytičky pokvetou uz by se neměli nějak výrazně zvětšit ne?
obávam se že tě budu muset sklamat v květové fazi kyti často i zdvojnásobí velikost...pokuď máš obavy, že přerostou...ohýbej a přivazuj...ať to kvete..:P
Tohle období je vážně nechutný, jako každý rok trnu kdy to začne kvést (a zda vůbec). To je důvod proč bych přešel na automaty, stres mi nedělá dobře :-)
No nazdar.. uz teď jsou kytky obrovské jediné co jsem udělala že jsem je jednou zastrihla a jednou provedla supercropping prostě nalamala.. budu tedy muset ohybat..
No nazdar...mas to pekny. Davas jim to guano? Ja si do galonu vody dam dve polevkove lzice Bat guana, 0-10-0,necham to dva dni stat,obcas s tim zatresu a tim zalevam,pokud tedy nemas jine hnojivo na kvet.Jeste vlastne do toho pridavam dve lzice melasy.Zadna vune samozrejme,ale jsem s tim spokojeny. Roztahovat a vyvazovat,jak uz psal kolega nahore,Holky se ti svoji starosti o ne dobre odmeni.At se dari.
Ahoj a děkuji ale dnes už vypadaj zase o něco jinak jsou to prostě monstra to guano jim zatím nedávám ještě nekvetou myslela jsem že začnu az budou kvést jinak samozřejmě že se o ne starám s láskou jak jinak takže budem ohybat dále zatím je ještě necham tak jak jsou když jsem je lamala tak aby se trochu zregenerovali i když mi přijde že uz jsou ok co myslíte mám začít uz hnojit na ten květ? Zatím teda ještě ani náznak květu tak nevím