Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » muj prvni balkonek :) 2015
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
sanyy
Stálý Člen

Karma uživatele sanyy - 90% PěstitelskáKarma uživatele sanyy - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Prosím mohu poprosit o smazání příspěvku 46 a 47? Děkuji

Sanyy

Old Post 01-08-2015 v 12:22 PM
sanyy je offline   Profil uživatele sanyy   Find more posts by sanyy   Foto galerie člena sanyy   Click here to Send sanyy a Private Message   Add sanyy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alpine
Stálý Člen

Karma uživatele alpine - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Sleduje,to se neboj,ale moc hezky ti to roste. Tak at se dari.

alpine

Old Post 01-08-2015 v 13:01 PM
alpine je offline   Profil uživatele alpine   Find more posts by alpine   Foto galerie člena alpine   Click here to Send alpine a Private Message   Add alpine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hosmel
Nový Člen

Karma uživatele hosmel - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Taky sleduju

Old Post 01-08-2015 v 14:08 PM
hosmel je offline   Profil uživatele hosmel   Find more posts by hosmel   Foto galerie člena hosmel   Click here to Send hosmel a Private Message   Add hosmel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Witko69
Stálý Člen

Karma uživatele Witko69 - 32% PěstitelskáKarma uživatele Witko69 - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Také..

"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank

Old Post 01-08-2015 v 14:12 PM
Witko69 je offline   Profil uživatele Witko69   Find more posts by Witko69   Foto galerie člena Witko69   Click here to Send Witko69 a Private Message   Add Witko69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nice bloom
Stálý Člen

Karma uživatele nice bloom - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

To vis ze sledujem :-).... GL

ab imo pectore

Old Post 01-08-2015 v 16:20 PM
nice bloom je offline   Profil uživatele nice bloom   Find more posts by nice bloom   Foto galerie člena nice bloom   Click here to Send nice bloom a Private Message   Add nice bloom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Die Antwoord
Stálý Člen

Karma uživatele Die Antwoord - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Pěkné, ať se daří.

Žij a nechej žít...

Old Post 01-08-2015 v 18:09 PM
Die Antwoord je offline   Profil uživatele Die Antwoord   Find more posts by Die Antwoord   Foto galerie člena Die Antwoord   Click here to Send Die Antwoord a Private Message   Add Die Antwoord to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Prostě DEJF
Stálý Člen

Karma uživatele Prostě DEJF - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

TAK UŽ TI KYTIČKY ZAČALY KVÉST?

SEM nebezpečnej terorista, mám doma kytku a v zahradě dvě...
DROP THE BASS
p e a c e

Old Post 03-08-2015 v 09:49 AM
Prostě DEJF je offline   Profil uživatele Prostě DEJF   Find more posts by Prostě DEJF   Foto galerie člena Prostě DEJF   Click here to Send Prostě DEJF a Private Message   Add Prostě DEJF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sanyy
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Ještě nezačali ani no name ani A.M.S :/ snad brzy začnou holky

Sanyy

Old Post 03-08-2015 v 10:32 AM
sanyy je offline   Profil uživatele sanyy   Find more posts by sanyy   Foto galerie člena sanyy   Click here to Send sanyy a Private Message   Add sanyy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Die Antwoord
Stálý Člen

Karma uživatele Die Antwoord - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Tak mi už venky kvetou. Brzy se taky dočkáš.

Žij a nechej žít...

Old Post 03-08-2015 v 13:05 PM
Die Antwoord je offline   Profil uživatele Die Antwoord   Find more posts by Die Antwoord   Foto galerie člena Die Antwoord   Click here to Send Die Antwoord a Private Message   Add Die Antwoord to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sanyy
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

No už by mohli začít protože co jsem četla tak ty A.M.S venku sklízí koncem září začátkem října.. takže mají na čase zatím to tedy nevypadá že by chtěli kvést pořád se táhnou do výšky a hlavně šířky příští rok vím že stačí 2 az 3 kytky na balkón ještě že mám 2 ty balkóny jinak bych ty no name neměla kam dát mám tam hotové křoví kdyz kytičky pokvetou uz by se neměli nějak výrazně zvětšit ne?

Sanyy

Old Post 03-08-2015 v 21:02 PM
Vegan
Stálý Člen

Karma uživatele Vegan - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

obávam se že tě budu muset sklamat v květové fazi kyti často i zdvojnásobí velikost...pokuď máš obavy, že přerostou...ohýbej a přivazuj...ať to kvete..:P

1st time Micro CFL [/color]

Old Post 03-08-2015 v 21:11 PM
Vegan je offline   Profil uživatele Vegan   Find more posts by Vegan   Foto galerie člena Vegan   Click here to Send Vegan a Private Message   Add Vegan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Tohle období je vážně nechutný, jako každý rok trnu kdy to začne kvést (a zda vůbec). To je důvod proč bych přešel na automaty, stres mi nedělá dobře :-)

Old Post 03-08-2015 v 21:46 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sanyy
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

No nazdar.. uz teď jsou kytky obrovské jediné co jsem udělala že jsem je jednou zastrihla a jednou provedla supercropping prostě nalamala.. budu tedy muset ohybat..

Sanyy

Old Post 04-08-2015 v 10:27 AM
alpine
Stálý Člen

Karma uživatele alpine - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

No nazdar...mas to pekny. Davas jim to guano? Ja si do galonu vody dam dve polevkove lzice Bat guana, 0-10-0,necham to dva dni stat,obcas s tim zatresu a tim zalevam,pokud tedy nemas jine hnojivo na kvet.Jeste vlastne do toho pridavam dve lzice melasy.Zadna vune samozrejme,ale jsem s tim spokojeny. Roztahovat a vyvazovat,jak uz psal kolega nahore,Holky se ti svoji starosti o ne dobre odmeni.At se dari.

alpine

Old Post 04-08-2015 v 14:29 PM
alpine je offline   Profil uživatele alpine   Find more posts by alpine   Foto galerie člena alpine   Click here to Send alpine a Private Message   Add alpine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sanyy
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Ahoj a děkuji ale dnes už vypadaj zase o něco jinak jsou to prostě monstra to guano jim zatím nedávám ještě nekvetou myslela jsem že začnu az budou kvést jinak samozřejmě že se o ne starám s láskou jak jinak takže budem ohybat dále zatím je ještě necham tak jak jsou když jsem je lamala tak aby se trochu zregenerovali i když mi přijde že uz jsou ok co myslíte mám začít uz hnojit na ten květ? Zatím teda ještě ani náznak květu tak nevím

Sanyy

Old Post 04-08-2015 v 16:43 PM
sanyy
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Jenom pro představu 2 z A.M.S první je mrzak co se mu kroutili listy a někdo mi doporučoval ho zlikvidovat a druhé A.M.S je moje bestovka

Sanyy

Old Post 04-08-2015 v 16:51 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-02-2017 - Balkonek 2016 - 68 odpovědí
30-09-2016 - muj druhy balkonek :) 2016 - 59 odpovědí
04-06-2015 - muj prvni balkonek :) 2015 - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás