Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od blockhead 2 mydena: Ten "spravnej clovek" mel bejt v uvozovkach, navic za tim byl smajlik ( ), takze to nesmis brat tak vazne.....
Puvodni otazka "Od kolika let mam hulit?" je docela stupidni, je to jiny nez sex, sex je proste lidska potreba a huleni ne (pro nekoho mozna jo)
PEACE
To Blockhead: Veřejně se Ti omlouvám,ale na druhou stranu si nemyslím, že otázka není stupidní,tedy jak pro koho.Pro autora jistě ne.Sex pro někoho také nemusí být životně důležitý /pro mě však ano/.Vše je otázka názoru,chuti a diskutability.*PEACE*
To blockhead hale proc se ti zda otazka stupidni proste me zajima jen to kdy si myslite ze je clovek pripravenej zvladat huleni a je to kurva podobny se sexem protoze to jednou okusis a mas na to chut dal takze
To jo, ale timhle tempem to u nás spíš vypadá že tohle budou vyprávět děti dětí našich dětí a né my.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Hulím od patnácti,poprvé když mi podávaly brko,tak sem odmítnul,doma sem hned do večera brouzdal po netu a zjistil sem že to neni zas tak hrozný...Další den sem třikrát potáhnul bez větších očekávání,a za 5 minut rána jako z děla!!!Všechno sem začal od tý chvíle chápat jinak,lépe.Požitek z obyčejných věcí,jídla(Studentská Pečeť rulezz!) a hudby je to,proč hulim,pěstuju(i když zatim jenom outdoor,skříň se staví,zatím 70W).Myslim si,že kdyby si aspoň půlka vlády zahulila,tak je zlegalizováno hned!
Kouřim to od 15... stejně jako retka, ale ty byly o pár měsíců dříf.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Zalezi to fak ze fakt individualne. Ako tu uz mnohi pisali, moze hulit ten co ma10 a aj ten co ma 70. Len aby ta psychika bola v poriadku. Aby to spravne pochopili. Ja som zacal hulit od 15 rokov, no najprv som si o tom nieco zistil . Len tak sa mi do toho nechcelo skocit. A myslim si, ze tak by to aj malo byt. Ale vek sa stanovit neda. A aj ked uz je na to psychicky vyspeli, moze si dat aj nemusi.
No asi budu nepopulární ale můj názor je od 18... já sice hulim od patnácti )))) ale myslim že by se mělo od 18. jde o to, že ono by bylo nejlepší kdyby člověk hulil (a vůbec dělal různý věci) až když je na to vyzrálej... ale a/ ne každej to pozná, b/ jak by to asi bylo v praxi??? myslim že 18 je optimální věk...
a nebo od 15 ale jen se souhlasem rodičů
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude