Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a taky sem měl větší květníky...podle kořenů by ale bohatě stačily 5L květinače,ty 6,5 co sem použil nejsou prorostlý tak moc , jak by mohly,přestože sem kořeňákem nešetřil...na to,že to máš v malých kvetníčkách to máš stejně dobrý ta výbojka je asi lepší no :-)
ty cflka nejsou nejlevnější,to je pravda,ale zas je to pro úplný blbce :-) s tím sodíkem si je třeba vyhrát co se týče teploty atd,ikdyž ne asi u tej 70w ale mam tu 150w a když to porovnám s 200w cfl tak ta soda hřeje nejmíň 2x tolik a ja ji třeba neuchladím proto sem pořídil cflko...
jj s tím chlazením je to pravda, i ten 70w sodík topí jako blázen , proto mám v tom mini boxu VKO 125m3/h protože s pacháčem mi na to pc větráček fakt nestačí
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
a jak moc hlučnej je ten větrák?právě na tu svoji 150w jsem si vyrobil vlastní kultubu ale větrák jsem měl nákej vobyč,vypadal jako do kompu ale byl velkej a na 220v foukalo to jako blazen všechno supr,ale hlučný to bylo jak vysavač :-)
28. den ..... nevím proč ale víc jim svědčí když nejsou zalité, pokaždé když je zaleju tak zvadnou ... jinak na poslední fotce je vidět to hermení, je to na té největší zastřižené ted už jsou všechny stejně vysoké............ bylo to jen pár kuliček myslím si že další už se neobjeví
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.