Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám, že tě učarovalo magické červené světlo :-) . Co tě vedlo k tomu, dát na takovouto plochu LED osvětlení 2x200W , když tu plochu osvítí stejně 400W HPS ? Většinou prodejci tvrdí, že jsou LEDky cesta k úspoře a ještě nedávno podobné výkony doporučují jako náhradu za 600-1000W HPS a tyto dáš do 60x120 cm.
Nic proti, ale úplně mám chut vyhlásit tipovačku na výsledný výnos, kolik očekáváš? Ať se daří , přeji alespoň 350g.
Původní příspěvek od cflgrow Cus,nic me nevedlo,proste se mi ledky libi a chtel jsem to skusit,pral bych si +- 300,ted jsem jeste přemýšlel tam dat 250 cfl s a wingem?co myslíte?
To by se už moc neprojevilo, musel bys to přidat od přepnutí a navíc to alespon neovlivní test , podobný regulerní testík tu snad ani není, bude to alespoň napínavé :-)
Ještě jsem se díval na stránky prodejce a je to poprvé, co prodejce neudává, za co je to náhrada a nebo na jakou plochu to doporučují , tak se alespoň uvidí, co to svede, zřejmě to sami neví :-)
Sám jsem párkrát viděl výsledky na vlastní oči od člověka, který pěstovat umí a dokonce i tak jak ty s Aeroflo , ale větší systém a 600W LED panel až do sklizně, tak se nech překvapit...
Vyrobce to neuvadi,ale pry to moji plochu osviti ze 30 cm,kdyby byly 3 panely,tak z 10 cm,ja je mam kolem 30 cm na vrchama ,za co by to mela byt nahrada nevim,ale vim,ze 3 panely jsou top pro moji plochu,abych je krasne prosvitil
Původní příspěvek od cflgrow Vyrobce to neuvadi,ale pry to moji plochu osviti ze 30 cm,kdyby byly 3 panely,tak z 10 cm,ja je mam kolem 30 cm na vrchama ,za co by to mela byt nahrada nevim,ale vim,ze 3 panely jsou top pro moji plochu,abych je krasne prosvitil
Na plochu 120x 60 je už luxus tvych 2x200w , když dáš 600w ( 3 panely), tak to už je plýtvání a nákup relativně dražšího osvětlení v LED panelech nedává smysl .
Myslím, že by ti pro rovnoměrnější osvětlení pomohlo demontovat ty čočky, jsou z plastu, takže budou částečně snižovat intenzitu. Budou ubírat světlo, podobně jako cooltuba u použití HPS , je to překážka pro světlo. Navíc ty čočky a celá konstrukce panelu nerovnoměrně osvětluje, střed máš krásně osvětlený, ale ke krajům rychle klesá intenzita, kytky nemůžeš na ploše přesouvat, budou asi mezi nimi i brzo rozdíly, kvuli nerovnoměrnému osvitu.
Kytky vypadájí krásně a zdravě, tak doufám, že ti to tak vydrží až do konce.
19.-20.den
Teplota 22
Ph 5,8
Ec 1,8
Vlhkost 51%
Jakou teplotu by mel mit roztok?
jinak jsem zasadil dalsi seminko,ale do manzelky,vcera to potvrdil doktor,4-5 tyden rustu👌
Původní příspěvek od cflgrow Nejde mi nic přidávat,grower me začíná stvat,neni to poprvé
To myslíš další semena? Kolik máš manželek? :-)
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
zkontroluj velikost fotek... musi byt pod 4 MB tusim...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Na plochu 120x 60 je už luxus tvych 2x200w , když dáš 600w ( 3 panely), tak to už je plýtvání a nákup relativně dražšího osvětlení v LED panelech nedává smysl .
Myslím, že by ti pro rovnoměrnější osvětlení pomohlo demontovat ty čočky, jsou z plastu, takže budou částečně snižovat intenzitu. Budou ubírat světlo, podobně jako cooltuba u použití HPS , je to překážka pro světlo. Navíc ty čočky a celá konstrukce panelu nerovnoměrně osvětluje, střed máš krásně osvětlený, ale ke krajům rychle klesá intenzita, kytky nemůžeš na ploše přesouvat, budou asi mezi nimi i brzo rozdíly, kvuli nerovnoměrnému osvitu.
Kytky vypadájí krásně a zdravě, tak doufám, že ti to tak vydrží až do konce.
Jen k te cooltube : samozrejme to sklo ubira svetlo. Prosvetleni je nejakych 90-95%, jestli si dobre pamatuju, ale zas to clovek nazene na tom, ze priblizis svetlo o mnoho niz, nez bez cooltuby... Ve vysledku mas procentuelne lepsi prosviceni, nez bez cooltuby... K tomu samozrejme o mnoho mensi teplotu, coz je dalsi velky plus... Ovsem je s tim spojeno to, ze musis mit adekvatni odtah, odrazovou folii, rozmer boxu a v nem adekvatni pocet kytek spravne rostlych...
Ja osobne sem jel 3 kola se stinitkem xxl, v boxu 90x120, vzdy 9 kytek, orca folie... Ted jedu uz 3 kolo s cooltube, vse ostni stejne a mam s tim lepsi zkusenost. Vynos o neco malo vetsi, teplota perfektni i pres leto, ale hlavne kytky roztahuju a mam je po celem boxu vsechny stejne vysoke, az na male rozdily, takze prosvetleni je v pohode... Ja osobne mohu cooltube jedine doporucit...