Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím, tak mensi update pro ty co to aspon trochu sledují. Dneska jsem zapojil sodik osram 250w obohaceny o modre spektrum. Teplota v boxu za svetla 24-26. V noci 22-24 ( svítím vzdy pres noc od 20:00-12:00 a po prepnuti od 20:00 do 8:00)
Prepinat budu zítra na 12/12, necham proste kytky rust, nebudu ohybat, nebudu strihat, davat sit nic a necham jak to priroda udela .
ahoj, tak prikladam mensi update...kytky jsou na 15 dnu růstu, daří se jim hezky, jedna je trosicku pripalena jsou hrozně vzsoký tak jsem dal ty hlavní vetve bokem a mrte malejch palicek je primo na svetle. viz photo, ale na zivo je to lepsi
Ahoj, tohle je samec, ROHNI ho, než ti natropí kotel semen, i když se to asi už stalo.
Příště, ohýbej, zastřihuj, aby jsi měl kytky v jedný rovině, a mohl dát světlo níž, pak nebudeš mít takový košťata a kytky budou mít lepší stavbu .
/edit teď jsem si přečet že jsi to takhle chtěl, aby rostli jako v přírodě, k tomu ti řeknu jenom to, to si nech na přírodu, tady za to platíš keš, a logicky by jsi měl chtít mít výnos co nejvíc vyšponovanej, nejsou to malý peníze za el..
ahoj, jses si jisty ze je to samec? Pac takhle vypadaji vsichni....no spis bych se priklanel k tomu, ze zhermateli uplne vsichni...ostatne si na to dost lidi stezovalo ohledne semen z dutch passion, myslel jsem, ze budu svetlou vyjimkou :/ s tim uz asi nic neudelam, holt priste jina seed banka.
Kazdopadne diky za radu, bez tebe bych to nevedel ( ikdyz jsem to tusil ) . A prirodne to chci z toho duvodu, pac chci nejdriv pochopit jak se ty kytky chovaj a tak.... Díky za odpoved
http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=528694 kdyz se mrknes na tu uplne v levo nejbliz k fotce tak to je ta co byla focena zblizka....je pravda ze je oproti ostatnim uplne jina...takze je to urco stopro samec? Protoze mi pride sprosty dat samce do fem semen...kdyby to zhermilo tak to pochopim, ale tohle je svinarna