Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jelikož nikdo krom r@ma: netypoval,tak jsem to ani nevážil a letí mu automaticky K+
- system fungoval dobře a nic bych mu nevytknul.
Dutch dragon je krásná sylná odrůda,(už je jedna z venku přidaná do skříně)nevadilo jí ani přes 30 stupnů, narozdíl od zbytku.
WW a WR mi přijde stejný,nic moc, řidký vůně pěkná, ale chut konzumu a mejdla....
-oba klony jsou na balkoně od 15.6., chtěl jsem je tam nechat do konce, ale když už nic v boxu neni,tak jsem je tam vrhnul. Zastřihávaný a ohejbaný,DD má asi 20 vrcholků a WR podobně. WR jsem provizorně otrhal aby byly jen topovky a nebylo to chroští, jako v minulém kole, tak uvidíme. Jsou to stejné klony co jeli last round ve skříni,tak uvidíme co v hlíně předvedou. Obě jsou tak cca 20. den v květu, což je pěkné znamení pro příští rok na venek
a hned mám asi problém s breberkama
Todle mi tam leze viz. foto.Myslim že sviluše !! Koupil jsem na to Nissorum 10 Wp a včera je komplet sestříkal. Ale nenašel jsem ani v návodu, za jak dlouho postřik opakovat. Kdyby někdo mohl poradit.