Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od JAHmaican Nechci nic vytykat,ale tu kukurici si vykacel pekne blbe. Kdyby si ten pruh udelal ve smeru trajektorie slunce, tak ti bude svitit od rana az do zapadu. A je uplne jedno,ze to neni po radkach kuku. Takhle tam jde leda prd.
Kua fix, takhle pozdní začátek siláže jsem snad ještě nezažil, už jsem z toho začínal být docela špatněj. Minulej týden najeto asi 200 km a viděl jsem sklizené jediné pole, a pár polí načlejch na odebrání vzorků, ale dnes se to u nás konečně spustilo. Ani bych se nedivil, kdyby tím tempem došli k mému poli až někdy v půlce listopadu. Dokonce jsem si i dobře tipl, kterým polem začnou, a že jich letos jedou kolem 15-20ti. Pokud se vyplní mé tušení o nejpozdějším poli, tak bych nakonec mohl dojet i ty mazary, co jsou terve 2 týdny v květu. No necháme se překvapit, stát se ještě může cokoliv
Dnes jsem byl znova na kontrole. Čekal jsem že pár kytek sklidím, ale letos je i ta tráva jakási opožděná. Jindy jsem sklízel TOP44 kolem 4. října a letos to vidím až tak 15. října a to samé platí o WWxHTC...... WWxDG, kterou jsem jindy měl už skosenou, tak teď jí ještě týden chybí. Jestli těma horkama neco co
WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane
Krásně tvrdé palice a oproti ostatním kytkám tady také extrémní stonek i větve, Pod tíhou palic už se pomalu vyvrací, asi ji budu muset podepřít. Jsem rád, že jsem ji řízl. Navíc mi to nedalo a udělal zkušební záštip na košt a zkoušku účinků. Ještě jí tipuju tak 10-14dnů
Selekce z původních 13 semínek. Zatím je to má favoritka na WWxGP máti na příští rok. Rostlina se zdá být nejrychleší, pěkné paldy má taky, jen škoda toho letošního září, kdy těžko říct jaký je její potenciál, když vůbec nesvítilo. Zkusil jsem špičku toho řezu z vapika a pěkně to se mnou zacloumalo. Teď ještě jak rychle zakoření, ale uvidím co na to ty zbylé dvě spolubojovnice, třeba ještě nějaká překvapí.