Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, na radost to není ani z daleka, osobně bych takový klony vyhodil a sehnal si nový, ale rozhodně bych zvedl EC nějak k 1.3, pokud nejedeš osmózovanou vodu, protože ty kytky potřebují něco zřát.
Osobně s EC vstupní nekde pod 0.5 prví roztok míchám na EC 1.1, ten v momentě, kdy první kořeny prorůstají dolů do bubláku zvedám na 1.4. Pak na 1.6. Přepínám. Pak zvedám PKčkem na 1.8, a to držím. Postupně snižuju na 1.6. Flush. Kosa.
Každá genetika má trochu jiný nároky na krmení, ale tohle je asi nejlíp shrnutelný.
Na můj vkus zbytečně velký hydrokvětináče, ta kytka stejně bude budovat většinu kořenovýho balu na dně květináče. Takhle ti zbytešně schnou kostky.
Pak : Tak nechutně vysoká vlhkost nijak klony nemotivuje k tvorbě kořenovýho balu, o čemž ten bublák především je.
Za předposlední: S jistou pěčlivostí při přípravě běžnej smrtelník, pokud dbá rad zkušenějších o práci s keramzitem nutně nepotřebuje v životě nic jinýho.
Pěčlivě vypláchlej a napufrovanej novej keramzit ti bude s Ph hejbat první týden v intencích desetin stupně, keramzit, kterej používáš pravidelně, vypláchneš ho a napuffruješ ti s Ph bude hejbat v leda v rámci chyby měření. Za ty prachy fuck it, plus nad to plus kezamzitu je v jeho minimální, ale stále přítomné poréznosti a nepravidelnosti, což je imho v intencích DWC stále výhodou.
Za poslední : s rozumným/ lehce naddimenzovaným vzudováním = papírově 1l vzduchu na 1l vody v horizontu 1 minuty, vůbec nevadí, když je spodek kostky na úrovni vodní hladiny. V životě jsem zasekal/ zbrzil víc klonů proto, že byly v jedný nádobě, která nestála rovně a tedy hladina byla v několika místech moc daleko od dna. Nikdy jsem žádnej klon ''neutopil.''
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
este k tem bilejm kulickam zdaj se mi hrozne maly?? ze by s klasickejch hydro kosicku asi vypadali ne?? jinak sem cetl ze tyhle s malejma dirkama sou naprd ze to prej reze koreny.
listy ostriham,, myslel jsem ze je bude jeste zkouset opravovat a davat do nich znova barvu a silu,, ale jak je videt tak uz nic a dela si nove,, a jinak si myslim ze bych to taky mohl doject,, snad to neco udela,, jinak diky...... mooc..