Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hermáč to nebude...utrhněte jednu tu "bobulku" a když v tom neni semínko,jen prázdný obal, tak je to ok... a jestli před 8 týdny začala kvést,to mi příde na AF celkem dlouho...tak počkejte až zaschne víc jak polovina blizen a myslím že neni na co čekat.. v neděli jí vemte pod střechu
tak jsem utrhla bobulku, semínko v tom není, nádherně voní, lepí, podrobně jsem všechny "bobulky" prohlédla, chloupky jsou všechny hnědé, takže v neděli ji "setnu", na půdě volně zavěsím do tmy - krásně tam proudí vzduch a budu sušit přesně jak je tady návod. Ještě dotaz, spodní část rostliny je od hlíny - poléváním a deštěm, jak odstranit? Mám ji opláchnout vodou, nechat oschnout a pak zavěsit k sušení? Děkuji za odpověď.
nazdar zahradkáři,chtěl bych se pozeptat.30.7. jsem začal zatmívat Delahaze-píšou že doba kvetení je cca 9 týdnů ale venku dozrává až začátkem listopadu,aplikoval jsem už 2x PK 13/14 a děvče zraje.Nicméně jsem na vážkách jak dlouho bude kvést a jak dále postupovat s hnojením při tomto deštivém počasí.Díky za rady
Zdravím přátelé, tak se na mém noname Mazarovi začíná pomalu zabydlovat plíseň. Vyfotil jsem aktuální stav "zralosti" a co myslíte, je to moc předčasné sklidit? Děkuji
cawte vsetci. potreboval by som poradit s mojim auto star ryderom. seed banka uvadza 80 dni od vyklicenia, moj ma 60 dni a mne sa zda byt zreli ale nie som si isty a mikroskop nemam... dik za rady...
jj modi tento topic furt nekam presunujou ze ve vysledku je to tu mrtvo
hero : to je normalni ze ten tvuj model auto star ryder ma takovou tvrdou konzistenci palic...vypada to pekne premyslim o nem na pristi rok.....mas s nim nejaky zkusenosti ?? pestoval si to normal venku ??