Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vlhkost při růstu zkus vytáhnout alespoň na 60-70% . Jinak mi přijde ten pacháč zbytečný ne? Vonět to začne až těsně před květem Podle modelu no. Ale je to na tobě.
No ona je to hra a zábava a pořád se tam chodit koukat.
Jinak, tím pacháčem se mi daří alespoň trochu srazit výkon toho odtahu. Pak ho odpojím než to začne kvést, podle toho jak bude fungovat ten regulátor na asynchronní ventilátor.
Jinak jo to máš pravdu, je to hra a zábava, dokud ty kytky nejsou větší, nezačnou problémy a podobně
Já pěstuji také poprvé a už jsem za sebou měl náznak plísně, přelití, jemný přehnojení, moc chloru ve vodě a ted' to vypadá na špatný pH nebo nějaký nedostatek živin... Od včerejšího večera za sebou mají vyndání zvlhčovačky a první den přepnutí na květ 12/12...
Tak to máš toho docela dost za sebou. No mě to asi ještě vše čeká, no nic méně mám teď problém a doufám, že ho co nejdříve vyřeším s tím odtahem a snížením jeho výkonu.
Tal ať ti to šlape, budu koukat.
Bohužel mám problém s vlhkostí. Stále se snažím sehnat regulátor na asynchronní motory, který by nebyl tak šíleně drahý. Všechnu vlhkost mi totiž z boxu vytáhne během pár vteřin.
Ještě jsem si řekl, že bych někoho mohl inspirovat elektrikou a jejím umístění z důvodu výhřevnosti předřadníku. Tak tady je foto: Je to zavěšené zezadu na skříni.
Cože si to šmikal tak brzo? Jinak to vypadá na normal zastřižení ne? ;-) Ale nevim je to blbě vidět. Jinak to máš pěkný! Možná by ti pomohla http://www.dno.cz/zvlhcovace/sencor-shf-900/
Kolik tam máš vlhkost...? Na růst by bylo fajn okolo těch 62-75%
A když mizíš na dovču tak zalejvání atd máš určo pořešené že? ;-) Pokud můžu poradit, kdybys nikoho nebo nic neměl já použil klasickou kapačku... V lékárně se to dá koupit i s kabílkama a injekcí za cca 20,- a nastavíš si jen moc to bude kapat a pak nic neřešíš
Ahoj.
No zašmikl jsem dřív než později. Uvidíme, možná to bylo zbytečný. Já bych řekl, že je to FIM, nechal jsem tam část středo listů?!
S tou vlhkostí si myslím, že se to teď zlepší díky pětinovému odtahu ze skříně. Před svícením jsem měl totiž kolem 60% než sepnul i odtah a vlhkost odebral ze skříně pryč. Pokud by to nepomohlo tak bych zkusil ten zvlhčovač jak jsi psal. Zalejvání zajistí lidský faktor :-) Ale díky za typ. Tu kapačku, to je mazec!
Mějte se ať nám to pořádně roste! Protože je to příroda!
Holky jsem přesadil do 5,4L květináčů. Kořeny již byly prorostlé durch. Snad se jim tak bude dařit.
Jinak stále se mi nedaří mít vlhkost nad 30%. Nechce se mi ale kupovat a investovat další šrouby do zvlhčovačky, takže budu zkoušet alternativní metody pomocí froté apod.
Trochu jsou některé lístky nezdravé, uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.
Měl bych si něco dát v této fázi pozor?
Dnes je to 14 dní co mám holky.
Při měření PH na výtoku jsem včera naměřil přesně 6.5. Mám kapací tester. Takže to by mělo být ok. Trochu se mi zvedla i ta vlhkost po přesazení do větších květináčů.
Co jsem ale koukal, tak holky se mi tím přesazením pěkně vystresovali a byly povadlé. Už se začínají probírat. Odpoledne hodím fotku.