Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » NFT 1m2 600w POG NL CRITICAL
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

http://en.seedfinder.eu/strain-info...ts/Sensi_Seeds/
mám toto a i mátkář řikal že je to rychlovka uvidíme

Old Post 24-11-2012 v 17:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

No koukal jsem na ty stránky,ale z vlastní zkušenosti vím že northern umí vydržet i 65 dnů než se zhasne na pár dnů o vodě
Je to fičák to čekání já vím ale výsledek stojí za to

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 24-11-2012 v 18:02 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

100% souhlas s koogi1

Old Post 24-11-2012 v 18:06 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

O genetikách co jsem jel tak něco malliinečko vím dělám si experimenty atd,nó nemůžu se pochlubit že vždy se vydaří co započnu ale je dobré vědět co a jak o genetikách a klonech co člověk rád pěstuje.

Old Post 24-11-2012 v 18:15 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

no tak pánové máme tu tedy 44.den
na spodku už něco hnědne vidět je to jen na nočních fotkách

Old Post 24-11-2012 v 19:37 PM
Host
Host

Příspěvek č. 54

po více mi to nejde

Old Post 24-11-2012 v 19:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 55

tak ste mě ukecali dala se do mě i mladá a zítra místo průplachu a flushe proběhne průplach a novej roztok s hnojkama na další tejden DD
45 den 12/12

Old Post 25-11-2012 v 20:26 PM
zubáč222
Stálý Člen

Karma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% PěstitelskáKarma uživatele zubáč222 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

zdarec dáváš jim tam to Pkáčko připadaj mě docela tmaví jinak fešný

Old Post 25-11-2012 v 21:44 PM
zubáč222 je offline   Profil uživatele zubáč222   Find more posts by zubáč222   Foto galerie člena zubáč222   Click here to Send zubáč222 a Private Message   Add zubáč222 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 57

jj PKčko dostávaj a ještě bloombastic zejtra budu dělat novej tak dam PKčka víc ale i posledně byl takhle tmavej tenhle model

Old Post 25-11-2012 v 21:50 PM
Host
Host

Příspěvek č. 58

jedeme dál brzo start flush a 60 den bude konec aspoň doufám

Old Post 27-11-2012 v 21:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 59

tak 48 den. start flush spodky hnědnou závratnou rychlostí pár dní a budou hnědý i ty topy který maj dýlku kolem 30 cm a a obvod nad 20cm
dnes sme propláchly naplnily nádrž vodou a Finalem od advancu , ten jim poví holky končíme a do 12 dní bude hotovo aspoň doufam
první foto rohová kyti nezašmiklá je asi tak nejdál od lampy . na druhý je krásně vidět jak to od spodků hnědne , třetí je detail nějakýho spodku a poslední pohled na pravou stranu stanu

Old Post 28-11-2012 v 20:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

tak sem si udělal radost koupil CFL 125W rustovku
k tomu nějakou 250 W HPSku jedno kolo jetou od kámoše
vybraknu jednu skříňku 100x100x50
pokoupim ještě Folii . větráčky vemu od kompů nějaký trafo tu mam taky
a nechal sem si naklíčit
2x JACKY WHITE od paradise
2x CREAM CARAMEL od sweet seeds
oboje FEM.
jacky puknul po 20 hodinách počkám až vyleze klíček a pudou do hlíny pod tu CFLku
asi je nějakou dobu potáhnu na rustu možná udělám pár řezů abych měl pro sebe a až mě omrzí tak to přepnu vše zatím ve fázi stavby lampa svítí ale vše okolo ještě neni tak zatim jen fota semen

Old Post 29-11-2012 v 20:42 PM
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Hmm zajímavé semena co ti naklíčila po 20ti hodinách budou nejsilnější
tak jim dej lásku a pak řež nějaké to kolečko zi ty feminizované matky vydrží,ale musíš je docela dost sledovat jestli ti nehermí atd.

Old Post 29-11-2012 v 22:49 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od koogi1
Hmm zajímavé semena co ti naklíčila po 20ti hodinách budou nejsilnější
tak jim dej lásku a pak řež nějaké to kolečko zi ty feminizované matky vydrží,ale musíš je docela dost sledovat jestli ti nehermí atd.

můžu se zeptat kolik matek z feminizovanejch semen máš za sebou? máš s nimi opravdu tak špatnou zkušenost, nebo jenom reprodukuješ, co jsi vyčetl? dík

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 30-11-2012 v 07:12 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koogi1
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Jestli to patří mě tak pár jich bylo a držel jsem je při životě déle jak dva roky,o matečnicích ze feminizovaných semen jsem nepřečetl nic .
Je důležité u nich sledovat výnos a určitě je nepřehnojit můžou zblbnout
konkrétně jsem jich měl celkem pět tři své a dvě co jsem dostal,ale ty stály za h...o klony z nich ve konečné fázi květu vynesly směšných
5g sušenýho materiálku což není moc dobré.

Pár kráte se mi podařilo je i stresnout přehnojením atd tak některé vyházely koule i s květy proto je dobré je sledovat co se zrovna u nich děje!

Old Post 30-11-2012 v 08:45 AM
Host
Host

Příspěvek č. 64

abych se vyjádřil z toho co sem pročet
Banky sami tvrdí že je to možno s tím že nevydrží tak dlouho (max rok takže na 4 kola by a sou náchylnejší k hermatění .je tu toho o tom kupa stačí hledat já sám to chci vyzkoušet a veřím že hermit nebudou před zhasnutim spívat ukolébavku po ránu pohladit a zkontrolovat DDDD
zatim mi zhermily jen kytí co šli ve 14 dnu květu z hydra natvrdo do hlíny jelikož se něco sralo doteď vlastně nevím co ale byly tam tři modely a zhermily všechny takže spíš než bankou je to vždy podmínkama
ale třeba budu překvapenej

dnes sem vzal metr do ruky a čísla sou hrozný
výška se zastavila na uctyhodných 145 cm
vrcholovky maj od 20-30 cm dýlku obvod od 17 cm do 25 cm
večer fota za deset dní snad konec

Old Post 30-11-2012 v 16:53 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás