Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na alobal se vyprdni,pokud chceš aby se ti netvořil půdni škraloup a aby kořeny krásně prokořenili.Tak zkus použít něco k mulčování.Minulé pěsty jsem používal keramzit a myslím si že holky měli radost,vrchní vrstva byla vlhká po celou dobu jejich života
vyzkoušíme uvidíme tohle kolo není ani tak o výnosu jako otom si to osahat a zjistit jak na to ,na co se dál zaměřit popř. zlepšit. .) je to vidět i na kytkách každá je jiná jedna zaštípnutá druhá ne třetí ohnutá atp. v jednom kvetináči ani nemám zeminu povrch protože už prostě nezbylo :P a kytka je zatím stejná jak ostatní . no uvidí se pak na váze co se jim nevíc líbilo ..řekl bych že nejlíp na tom budou ty na ktere jsem vůbec nesahal
30.12 dostanou naposledy napapat. pak 2 tydny flush a 13.1 už se nerozsvítí . a budou čekat ještě 2 dny . jako tahle pálka ještě má téměř všechny blizny bílé. jiné už hezky hnědou. měl by to byt jeden model ale jednobuněčné sestry to nejsou
děkuji za pochvaly .)
koogi1 tam je místa že neroztrhá a mám to spočítané podle toho co uvádí ministerstvo
další kolo chci box pořádně zaplnit. seženu nějaké kvalitní řezivo a bude
edit: zítra nafotím i ostatní mikrofóny a zkusím udělat i pár detailů s digiscopem.
47/12 (72) sedmý týden květu . mělo to být na 8-9.
tak je to asi v prdeli budu muset nejak vymyslet jak dal dnes asi teda naposledy zahnojeno 15ml Bloom a 5ml Micro + porat stejne doplnky GS,GBE a E+ .Stipl sem za nehet jednoho vrchu a hodil jsem pod digiscope .podle toho co si myslim tak by se dalo kosit už ted ale přijde mi to hrozně brzo. posudtte sami. takže co ted? ješte tu mám final solution a třeba to flushnout . jak to dojede do stoned tak to bude nehulitelny zabijak.
Tý jo to je těžké záleží hodně i na genetice není to jen tak že koukneš na žlázky a jsou nebo nejsou zakalené,buď můžeš sledovat co pár dní nebo musíš dobře znát genetiku co jedeš pokud jí znáš dobře tak to poznáš na
pestících jak mile bude zhruba 60% pestíků uschlých můžeš kosit.
Ale jak říkám záleží na tom co je to za genetiku jestli sativa indika nebo jestli to je mix tak je lepší si to vysledovat.
Máš to ze semen tak se koukni jestli to někdo už ze semen zdárně odjel
a poptej se co a jak,jenže to bude jen orientační!
Záleží i jak se podobají fena ze semen co máš tak je to těžko říct.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.