Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj sk8 prosim te mam na tebe otazku. Pomatujes si jak si mi psal ze budu muset oholit u kytek spodky?? mohl by jsi mi napsat jak presneji jsi to myslel? dekuji za odpoved..
Jo tak diky, dá se tím měřit i ph vody ne ?
Ktomu holení - větvičky úplně dole budou slabé a je lepší je ostrihat ať do nich kytka zbytečně nepumpuje energii kterou můžou využít vrchní palky..
Zdar jj da se tim merit i voda je to dobra vec. Jen je natom to ze to neni digital tak presne nevidis desetiny ale jsou tam dobry ukazatele;-)funguje to skvele. A dik za radu budu strihat;-) ty mas nejaky tema kde bych mohl sledovat?;-)
Kyticky se mi docela libi vypada to ze nakonec by se mohli i trosku opalickovat :-D
Ph drzim porad dobry..
Od te doby co jsem pridal dalsi 150w tak mi prijde ze jde vse o mnohem lepe..
Tak dnes prislo novy nadobicko a v patek se jde do opravy boxiku ;-) tedkon uz ho musim vymazlit o neco lip tech nedostatku noveho co jsem si udelal predtim bylo dost. tak tedkon tomu nemuzu dovolit :-D
Tak a pridavam stavbu noveho domku. Prace v pohode a vysledek snad asi taky v pohode;-)dnes uz jsou v domku stare kyticky Swet Cheas 3x a tedkon uz tam jsou i prírustky 5x orange dud a 3x Power Kush holky pojedou od nakličených seminek tak snad se jim bude darit. Hlínu mam PlagronLight mix. tedkon v malich kelimkach a potom presadím do hranateho 11L kvetniku..Jinak starsim holkam si myslim dari dobre..