Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No s tim chronikem máte pravdu..ještě by týden snesl..ale víc si myslím ,že ne..no a ostatní už jsou dost zralý..z 95% už maj hnědý pestíky a už vážně vypadaj na kosu. Největší problem mám s tim, že box použivám i jako sušírnu, protože to kvůli silnému aroma musím odvádět z domu ven, jinak by to bylo cejtit po celým domě, což všichni znáte Proto to musím kosit všechno Jinak jsem dostal radu svítit 14/10 tak jsem tak na poslední týden učinil Jo a kolik toho bude? Jak už jsem psal tak si taky myslím, že toho moc nebude.. řekl bych, že něco kolem 200g ale rád bych kdyby to šlo aspoň ke 300 Zkusil jsem udělat pár fotek aby jste viděli jak je to zralý. Foto 1,2 euforie
Tak už to je zvážený a bylo toho 209 Gé...což je bída, ale zase to puká nádherně a hlavně ten budha, kterýho bylo nejmiň..snad bude další kolo lepší. Naviděnou a ať to roste :-)