Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aktualni foto 44 den 12/12
taky jsem si v pondělí koupil nový papaní pro holky jmenuje se APTUS 2 ml na 10 litrů vody.
Stimulace kvetoucích a zrání.
Topbooster je kombinace stimulace kvetení a zrání. Jako Startbooster, Topbooster je koncentrovaný produkt s více účinných látek, které produkují stimulační účinek na kvetoucí procesu. Velký pupeny Topbooster poskytuje velké množství pryskyřic vláken, a sacharidy. Rostliny ošetřené Topbooster zdůraznit kvalitu konečného produktu. Žádný jiný výrobek má velmi viditelný vliv na vzhled a chuť výsledného produktu.
Topbooster je vysoce koncentrované, a to je ekonomický produkt. Malá láhev je obvykle stačí pro plné kvetení cyklu, protože vyžaduje dávkování je velmi malý.
Výhoda
Poskytuje velké květy s velkým množstvím pryskyřice vláken, a sacharidy.
Zlepšení kvality vzhledu a chuti.
Rychlejší rozvoj pupenů a květin.
Lepší kvality konečného výrobku.
Sklizeň superior.
Užitečné tipy
Topbooster akce je také optimální s dvojitou dávkou 40 ml/100 l.
Topbooster je 100% organické. Pomocí Topbooster usazeniny mohou zůstat v kontejneru. Proto, alespoň jedna čistá jednou týdně.
Vždy používejte System-Clean při použití Topbooster v systémech kapkové zavlažování.
Složení
Topbooster Aktivní složky jsou vybírány na základě kvality a absorpční kapacity rostliny. Proto, Topbooster má přímý a velmi viditelný v květu procesu.
Aminokyseliny
Polysacharidy
Stopové prvky (bor / železo / molybden)
Kvetoucí stimulační hormony (auxiny).
Vitamíny.
Topbooster je k dispozici v lahvičkách po 100 ml. Můžete si také zakoupit větší láhve na vyžádání.
Správa a dávkování
Topbooster obsahuje synergický směs aktivních složek, které stimulují rozkvět celý proces. Proto se doporučuje používání Topbooster pro většinu fáze květu. Použití jako doplňkové Topbooster s hnojivem NPK základní. Použijte 20 ml na 100 litrů (1:5000) od druhého do posledního týdne květu.
Topbooster je 100% organické. Buďte opatrní při používání organických produktů v systémech kapkové zavlažování. V těchto systémech, organických výrobků zvyšuje riziko ucpání. Proto vždy používejte System-Clean při použití Topbooster v systémech kapkové zavlažování.
Jsem si preložil nebyl český návod,tak uvidime
tak nám uběhlo dalších 5 dni a je to 55den na 12/12
Dnes proběhla očista kumbálku a také nějaké změny,přidal jsem pachový filtr poněvač holky voní jako svina a už se to pěkně táhlo široko daleko.
Dnes jsem dal poprvé final solution tak jsem zvědavý co to udělá,taky děkuji za podporu a informace od těch co sledují můj pokus.
Ted par foteček
ahoj tak dnes je holkám 69 dni zítra je čekají ještě 24 hodin tma a pak je seknu,je mi jich úplně líto ale co se dá dělat že,včera jsem nafotil jen par fotek ale dnes až budou vzhůru tak udělám vice fotek každý zvlášt a muže začít typovačka,taky by jsem chtěl poděkovat za bezva komentáře a rady které se opravdu hodily takžee díky pánům Cham,r@m, str3p, Stanton, ushakkk, čepra, JAHmaican, Anuvin, doxenon, teatree, komentáře a rady vždy potěší a hnedle to de líp tak večer přidám další fota
tak sem tu ze slíbenýma fotkama ,holky jsem dnes seknul po 2 dnech bez slunce,prostríhal dal pověsit nejdřív na vješák na pradlo ale přítelkyni se to moc nelíbylo tak sem dal par dratu do komurky a uz se tam houpou.muzete začít typovat sám sem zvědavy kolik bude finalní výsledek
tak sem tu ze slíbenýma fotkama ,holky jsem dnes seknul po 2 dnech bez slunce,prostríhal dal pověsit nejdřív na vješák na pradlo ale přítelkyni se to moc nelíbylo tak sem dal par dratu do komurky a uz se tam houpou.muzete začít typovat sám sem zvědavy kolik bude finalní výsledek