Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
máme tu 11den 12/12 holky začínají krasně nakvétat a bb se docela táhne jinak se jim asi celkem daří jsou krásně zelené hnojím 3ml/lfish mixu 5ml/bloom a 1ml/top maxu teplota okolo 28-29 max vlkkost 45% noc kolem 22-23 vlhkost 50-55 konečně jsem koupil aluflex takže zítra namontuju a trošku stáhnu teplotu jinak mam v plánu to trošku poohýbat srovnat výšku a prostříhat ,klidně piště rady tipy budu jenom rád
Cau,no vidis jak se ti krasne zaplnil prostor.
koukam ze to ma uz lepsi barvu nez na zacatku. Bylo to tedy tim nedokrmenim ?
Jinak koukam ze si vedes statecne Pekny !
Mas to ode me za.. K +
Taky jsem podcenil hnojeni ,holt zadnej ucenej z nebe nespadl.
Priste uz to ale budeme vedet a dame si na to pozor..
Proto si koupim taky kvuli tomu ten EC metr .
23den 12/12 asi pořád vše ok teplota kolem 28 vlhkost kolem 55 hnojim bloomem 5ml/l a začnu přidávat monster bloom snad se to nafoukne ,už to i krásně lepí a voní ,je to jungle jako kráva
holky se začali strašně lámat musel sem udělat z provázku sít aby se o ní mohli opřít doufam že mě neukamenujete je to home made šmejd na jedno použití ,ale dalo to zabrat rovnou sem vydezinfikoval box utřel podlahu prostříhal a zalil
27den 12/12 hnojeno 5ml/l biobizz bloom 4g /l monster bloom od groteku holky jsou krásně zdravé , sít splnila svuj učel krásně se to opírá ale na hov.. se to zalévá přece jenom je to 150cm takže na kolena a brodit se jungly,bb kvete nejrychleji ze všech je cca o 50% napřed alespon bude mít čas se krásně vybarvyt
Tak zatim to vypadá ok,je tam pár přerostlejch hovad co neb tyhle si neštípal??sem hodně zvědavej jak ti to dopadne..ale přeju at co nejlíp to je jasný
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis