Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím, přináším nové informace z lesní zahrady..kytky dostaly čtvrtou a nejspíš poslední dávku hnojiva.palice pěkně nabobtnaly,osypaly se pryskyřicí a začaly příjemně vonět to je sice super, ale zase sem objevil ložiska plísně u FD sem musel ustřihnout další větvičku a objevil sem jí i u PG na spodní větvičce...nechápu že to ta potvora plíseň tak likviduje - tyto modely by měli bejt celkem odolný plísni a minulej rok se mi to u FD potvrdilo.kyti vypadají celkem nadějně, ale tý plísně se obávám..jako napotvoru v neděli odjíždím na kolej takže to tu bude tak trochu na pospas počasí x( jinak chci koupit RIPEN, nalejt tam tomu příští víkend dávku, necham pak ješště tejden nebo dva a půjdou......
nevim jestli schízuju, ale když sem byl na kytkách, tak sem slyšel divný zvuky..najedno sem zaslech hlasitý chrastění trávy až sem se lek, že tam za mnou někdo vleze a pak ticho..už nic..že by tam někdo oblejzal?nevim, ale doufam že jen nějaká zvěř..jen tak mimochodem mě napadlo jak by jste řešili situaci že jste v roští na kytkách a někdo tam najednou přijde?... co dělat?((prvně bych asi pozdravil xDD))
zdravím, takže pěst se pomalu a jistě blíží do FINÁLNÍ fáze..palice pěkně bobtnaji a už jsou na pár metrů cítit..včera dostaly první dávku ripenu..můj plán je takovej že dostanou ještě cca 2 dávky ripenu a seknu je.občas tam stále najdu nějakou tu plesnivou paličku ale pokud se ta plísen víc nerozjede tak to bude ok..dokážete někdo podle fotek poradit jak dlouho ještě nechat?? x) a ještě bych se rád zeptal, myslíte že je potřeba po tom ripenu propachovat?rád bych proplachoval, ale bohužel mi to asi nevyjde..
zdravím groweři,
po týdnu sem se byl opět podívat na kytkách a řeším tak trochu dilematickou situaci x) vypadaji pěkně, voní pěkně ale asi by ještě tak týden potřebovali(chloupky maji celkem bílý, nic moc do hněda))..ale problém - když sem tam dnes byl - opět plísen na několika místech ..něco sem otrhal a něco se vydám otrhat zítra za světla.jelikož předpověd počasí nevypadá nijak pěkně tak se mi moc nechce riskovat že budou další ztráty..takže se na vás obracím s dotazem, myslíte že už jsou ready na sek o víkendu??? zejtra je chci zbavit listů a ložisek plísně, prolejt a o víkendu nejspíš sekanice..
ještě bych se rád zeptal jestli se může stát, že by se ty spory z plísně(či to čím se rozmnožuje) dostanou na větev kterou budu sušit(popřípadě by tam někde zůstalo trochu plísně) a že by to zase začalo plesnivět při sušení? ....mimochodem nevim jestli na tom něco bude, ale mam takovej pocit že za tou plísní vězí uschlý lístky, který z kytky nespadly ale prostě na ní zůstaly..objevil sem dnes několik takovejch lístků a byla na ní okem patrná plísen
Tejden bych jim ještě dal určitě .s téma listama opatrně.jestliibude pršet tak tim plísně ještě zhoršíš.spousta nezhojenejch ran po utrhnuti s vlhkem nedela dobrotu....spíš bych aplikoval budrotstop..kdyby chtěla dyl jak tejden tak ti to zachrání spoustu květů..
Zdravím,tohle bych viděl na dva týdny,jeden je málo. Vidím,že všechny chloupky jsou opravdu bíle,ne ,že by se to poznalo jen kvůli chlupům,ale je to takové orientační,ale i tak dva týdny minimálně.Snad ti ten Ripen pomůže a bude to co nejdříve. Jinak přeji co nejméně plísně.
zdravím ,všem vám díky za rady..ale jsem trochu na rozpacích jestli sklidit nebo počkat xD ale nejspíš je tedy ještě týden nechám a půjdou dolů. dneska sem je zalil podruhý ripenem s zbavil všech viditelnejch ložisek plísně , aspoň doufám..
Foto FD (foto sem sice vkládal včera ale nevadí xD ))
zdravím, jsem tu s poslední aktualizací pěstu.. kyti byly minulou sobotu úspěšně sklizeny.. určitě by snesly o týden více, ale kvůli strachu z plísně(a že by si v tom hnusnym pošasí asi lebedila xD) jsem je už chtěl mít doma..nakonec to s tou plísní nebylo tak strašný, ztráty jsou minimální..zatim jsem nic nevážil, ale FD je určitě víc než PG ...jinak kdybych měl obě kyti srovnat, tak pg voní víc do ovocna, taková svěží vůně s nádechem citrusů..oproti tomu fd má víc kořeněnou vůni..
Už jsem měl možnost obě kyti ochutnat a co se týče zhulenosti, tak mi víc šmakuje FD ..má příjemnou chut, neškrábe, zhuluje příjemně, ale silně.. když bude čas a chut tak sem časem hodím foto suchého produktu a nějakej ten smoke report x)
Kdybych měl letošní pěst zhodnotit, tak hodnotím kladně..od začátku do konce mi dělaly radost, a ještě chvíli budou ..jen mě mrzí že nevyšly kýble x( ale co, vynahradím si to příští rok