Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně sem se byl podívat do lesa. Za celej rok sem kytky ani jednou nezalil a celkem jsou v pohodě, sice menší, ale rostou. Jel sem se hlavně podívat na Bílýho rusa ze semínka. Krásně se zbarvil do fialova a už visí, ustřihl sem vršky, který už visí a zbytek sem tam nechal dojet. Našel semna něm celkem dost plísně, tak sem ho pro jistotu seknul. Vlhkost je tam šílená, sem zvědavej na zbytek.
Na první fotce je kamošův rus, kterej má kolem dvou metrů.
+- 50. den květu, 7 dní proplach čistou vodou, plíseň se v ní množí jak cigoši v Brně na Cejlu, takžeradši nebudu na nic čekat a v neděli jde pod kudlu
+- 45. den květu, dostává stejně jako rus 8ml AB a 2ml CG. Tady to vypadá stejně, taky ještě min. 3-4 týdny do konce. V jedné paličce sem našel kousek plísně, snad jí víc nebude
kvůli plísni sem musel seknout Passion a C99, holky sem začal dřív flushovat čistou vodou a po 14ti dnech sem je seknul. Hlavně na C99 bylo celkem dost plísně. Už to visí, snad už bude vše ok.
Zbytek si ještě pěkně roste, kvůli té zimě bych je rád seknul, ale začal sem je teprve před 2 dny prolívat čistou vodou, tak ještě budou muset minimálně 10 dní vydržet. Zatím jsou ok, ještě,že sem udělal tu střechu, kytky jsou v suchu a zatím sem na nich nenašel žádnou plíseň.
Tady jsou fotky kytiček od kamošů.
První je darovaná rostlinka z regular F2 semen, a je to buď Snow Bud nebo Special Queen, spíš se přikláním ke královně, voní jak balíček bonpar a chutná taky výborně, pecka, když si vemu, z čeho to vyrostlo, tak mě prostěm usí rozum stát, nechápu.
Další holky jsou od jinýho pěstitele a jde o White Russian a Super Skunk, oba modely jsou z řízků z Vídně. Oboje hnojený Metropem. Super skunk nebude moc vhodnej do našich podmínek ale zle taky nevypadá. Rus je nádhernej, krásný nacucaný palice ;-) V sobotu šel pod kosu, kvůli strachu ze zimy
A tady je Super Skunk, ten ještě pořád rosta, tak uvidíme. Průměr kytky je tak metr a půl, je to dost šílený něco podobnýho sem ještě neviděl. Vrcholovka je už asi dva měsíce žlutá a je nejslabší a jsou na ní nejmenší palice, netuším, čím to může být, ale asi něco špatnýho se stonkem
tak už finišujem, sníh i mrazy holky přežily v pohodě. Dostaly pěkně proplach dešťovkou a krom Rusiánky už všechno visí.
Byla to celkem makačka a ještě mě toho teda dost čeká.
Finální manikúra nám trvala u každé kytky +- 5 hodin ve dvou lidech. Do toho nepočítám, že jsem u nich byl ještě když rostly 10 hodin a stříhal největší listy.
Nosorožkyně a Shiva už to mají za sebou a mám z toho obrovskou radost. Postupně dodám fotky.