Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PH vmezích 5,6 - 6,3 většinou PH 6,0
Plagron na květ, PK 13-14
Lampa 400 wat zatím, pak 600 na poslední 3 tejdny
teploty !!!! 26 kdyz jede ufo 75O, coz je asi 70% casu, jinak 30 !!
v noci teploty 24-26 kdyz sou vedra, jinak kdyz chcije nebo je zatazeno vse je ok.
Kytky docela dobrý, sem tam žlutej list (což je u hliny normal)
Zdarec RainMan,ten tvůj klon Blueberry je nějaký divný,
nebo se mi to zdá?Vrch mi připadá zkroucený a vrchní listy
hodně nažloutlé...Chybí tomu živiny,nebo je to PH,popřípadě
plíseň,spálení?A nebo špatná fotka?
čus, chybí živiny, proto to žloutnutí, v aroponické řízkovnici to jede jako prase, melo to tendenci proste rust do vejsky i z obyc vody bez zadnejch zivin, docela to prerostlo.
40. den na květu
Ph- okolo 6.0
Trošku sem to přepískl s PK-13-14, takže krapet přehnojeno, prolejvám čistou vodou.
teploty den-26, noc 22
vlhkost 40-50 %
hnojky- plagron alga total plus PK 13-14
mel sem trochu problemy s prehnojenim viz predposledni fotka a s teplotama sem taky bojoval, dotoho mi sem tam ulitlo PHcko a atd. Ted kdyz se podivam zpetne docela shit no.
jel sem 400 wat a na posledni mesic sem tam vlepil jeste 600 wat dohromady tedy 1000 wat a ke sklizni bylo neco okolo 650 gé. jo a jeste plisen palic sem tam mel z vysoke vlhkosti cca 50-60% ta mi vzala asi 80 - 130 ge, plesnivy paldy se blbe vazi.Ale celkove sem byl rad.
Ta vlhkost byla zpusobena tim ze ve stejne mistnosti sem tehda jeste mel 3 rizkarny a matkarnu, coz je abstraktni.