Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Aké veľké diery - velikost nadob na out - jak velký prostor pro kořeny ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Takze kyticky uz ukazuju pohlavie a aj slusne povyrastli a rozmyslam ze ich z tych 8litrovych presadim do vacsich kvetinacov...prosim nazor alebo skusenosti ako to zvladnu ci sa nezaseknu alebo neoddialia kvet,pripadne ci ich nechat ako su.

Old Post 02-07-2012 v 12:43 PM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bruno.kudrna
Stálý Člen

Karma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% PěstitelskáKarma uživatele bruno.kudrna - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Zdravím
Pěstuju ve skleníku a mám to výškově omezený.Každej rok s tím bojuju.Takže sem se rozhodl jet příští rok v květináčích.No a můj dotaz:myslíte že mi ve 20l květináčích udělá kytka 2m plus minus nějakejch 30cm??Díky
Zdárek

po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky

Old Post 21-07-2012 v 14:37 PM
bruno.kudrna je offline   Profil uživatele bruno.kudrna   Find more posts by bruno.kudrna   Foto galerie člena bruno.kudrna   Click here to Send bruno.kudrna a Private Message   Add bruno.kudrna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Myslim ze dve metre da v pohode,samozrejme rolu hraje aj odroda...mne to v 5litrovych kvetinacoch islo cez meter a tak som to radsej sekol.Ale mam takisto otazocku...kedze sa jedna o male kvetinace,nebolo by vhodne pozastrihovat najmensie kvitnuce palice aby ich vo vysledku nebolo milion a na kazdej pol gramu materialu?

Old Post 22-07-2012 v 00:47 AM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:12 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás