Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já je přepnul když měly 30cm a teď - v 20. dnu květu mají pouze 45cm, ale to budě zřejmě tím, že se jedná o indiky, nebo se pletu a něco jsem zanedbal?
Bude problem jinde, ta teplota přes noc mi nepřijde jako nějaká hrůza. Vytáhnout se to mělo určitě daleko víc i na indica style. Ono bůh ví z čeho to tam ti rakušáci řežou.
Z Rakuska, konkretne floweryfield som mal 6 genetik a kazda top notch kvalita, nemozem povedat ani kriveho slova na nich. Medzi nimi bol aj OB a ten sa vytiahol ovela viac, ako povedal machoman, chyba je niekde inde, ale v genetike by som ju nehladal...
Počkáme a uvidíme Nevím jestli to může být genetikou.. Nicméně ve floweryfieldu to řežou z matek, které jsou z fem semen.. Jsem zvědavý na konečný výsledek.. Šišky vypadají dobře, ale bohužel jsou ty kytky poměrně malé..
Příští kolo bych chtěl zkusit bubbler..
Pěstu zdar
47. den květu
Teplota: 21°C v noci, 28°C přes den
Vlhkost: 35-55%
U TX flushing - každým dnem se chystá kosa, ale nejdřív jim dám 2 dny tmu.. Čekám až ještě nakynou a zbarví se jim chloupky..
U poloviny TX přidávám FS, jsem zvědavý na rozdíl oproti čisté vodě..
Ostatní modely mají ještě kus cesty před sebou..
Přidávám i foto poškozených listů, protože netuším co s nimi je, jestli je to stářím, nebo jim něco schází.. U listu vpravo mám podezření na začátek plísně ale takto poškozené listy hned likviduju..
Ahoj jak máš tu fotku s tema 3 listama, tak ten úplně vpravo není úplně nejlíp vidět, ale každopádně si myslím, že se jedná o PADLÍ ! Zkus vyfotit líp podobnej list a hoď to sem...
To, co pokrývá část listů na 60% kytek má moukovité skupenstí..
Listy ihned otrhávám, za chvíli se blíží kosa, myslíte, že to stojí za řešení?
Podle mě se jedná o padlí a nejlépe by se to mělo vyřešit Kuprikolem, ale nevím, zda můžu aplikovat postřik v této části květu..
Díky za všecky názory..
ne kuprikol určitě ne ma značnou ochranou lhutu a myslím že kouřit to v ůstavu už vubec nikdo nezkoušel . . .ale mám pro tebe perfektní řešením pro tuto situaci jsou přírodní přípravky s obsahem lecitinu . .bud BIOTON který se rozmíchá ve vodě a dělá se sním postřik jenže tím bys dostal na kytky zbytečně moc vody což by mohlo znamenat plísen ke konci květu což bys určitě nechtěl . . takže perfektní bude http://www.neudorff.cz/index.php?id...bacc88c9aa8376c je to bio klidně to na to mužes nastříkat den před sklizní a nic se nestane a se sprejem se skvěe pracuje . .a neobsahuje prakticky žadnou vodu mi přijde . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
jestli je to padlí, tak bych se nebál to vzít trošku peroxidem vodíku a uvidíš hned jestli je to padlí nebo ne... ale jestli se ti to dělá jen na uplně spodních listech, tak by to taky mohla bejt zaschlá voda s hnojkama ze zalejvání...
ale kuprikol bych určitě nedával...
Je mi to velice líto, ale díky některým našim nepřízpusobivým občanům, kterých je v sererních čechách nespočet, jsem musel svůj grow předčasně ukončit..
Tímto bych se s Vámi chtěl rozloučit a chtěl poděkovat všem, kteří sledovali a přeji mnoho úspěchů..