Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to nezní moc dobře... jen se divím, že ti ta SRxD zhermila, mně se to ještě nestalo tak snad to bude už jenom lepší, držím palce a těším se na fotky
Původní příspěvek od scorpicco Tak to nezní moc dobře... jen se divím, že ti ta SRxD zhermila, mně se to ještě nestalo tak snad to bude už jenom lepší, držím palce a těším se na fotky
měj se
stalo se mi to (o dost častěji a v daleko větší míře)u renomovaných seedbank...
jináč vše od tebe uplně paráda...co do klíčivosti atp. ...navíc hromada semen co sem ještě nezasel.....a z jedný plívy neni důvod si dělat špatnejobrázek...
fotka ze dne sklizně...sklízeno ve 45/12...celkem rychlovka...možná by to do padesátýho ještě sneslo ale i tak vcelku dobrý materiál...
šišky vonící po boruvkách...né zas až tak tvrdý ale u mě spokojenost a nechávám