Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tmu jeste nemeli, rikam dal jsem je vcera v 22:15 na 18/6, tma bude az dnes za 5 minut. Zalevam od oka, ale podle me to je tak 2-3 dcl na kytku. Z kvetinacu nic neproteklo, tak myslis ze to mam jeste zalejt?
jj zalej a fakt to nelej k tim stonkum kor jestli rezany mas v RW vsaklo by to do sebe spoustu vody ktera by tam byla dlouho a mohlo by to pri nejhorsim i uhnit
no ten RW si to stejně nasaje z hlíny.. tady je hrozná chyba, že ti takto zvadly, když jsi to celé neprolil.. na takové začátky, je nejlepší postřik přímo na klony, třeba vermesfluid anebo rhizotonic..
to nasajou ale kdyz to lejes do nich muze to vypadat ze je kytka sucha a pritom ma vahy v RW moc protoze furt dolejvas malem sem tak oddelal par kytek nastesti sem si vsim vcas zjistil hned oco de. zalivam tak 5cm od stonku a az ke krajum kvetniku a osvedcilo se mi to mnohem lepe nez ke stonku
no vcera kdyz jsem zalejval tak jsem naky prolil u stonku no.. ted maji tmu tak doufam ze se nejak vzchopi, zejtra nejak upravim to ph a zkusim poresit zvlhcovacku jeste.
Kde chceš upravovat pH? Substrát máš asi koupenej, tak na něj se vyprdni. Spíš zjisti to pH zálivky. Je možný že Ti to pojede bez problémú, ale lepší vědět teď než se pak divit proč to flekatí.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od novyclovek23 mam plagron royality mix. No upravit ph vody kterou budu zalejvat priste? nebo nevim ted uz s tim asi nic neudelam no.
To co jsi tam nalil už neřeš.. to příště už ano..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Tak ted jsem prisel domu, nechal jsem jim tmu a fakt se vzchopili, z 24 jsou tak 2 asi mrtvy, ale zbytek se hezky probral.. zvlhcuju, drzim teplotu..tak snad to bude ok.. zejtra jeste koupim naky veci, doladim to, a na vikend asi zacnu zase svitit.. ale docela se toho bojim to svetlo je docela dostalo, takze asi poridim cooltube, sice se mi moc nechce ale holkam to jeste zainvestuju. takze kdyby jste nekdo mel cooltube prumer 150mm tak pm. popr. vymenim za stinidlo sunrain (destnik)
VDYZTAK ME NIKDO OPRAVTE JESTLI SE PLETU ale myslim ze kdyz jim nechas 2 dny tmu prepnou se na kvet a pak az budes svitit bude jim dlouho trvat nez se zas vrati na rust a bude to stres jestli vubec vydrzi takovy prcci 2 dny tmu... supni to alepspon pod zarivku ta se ti toho muze klidne dotykat, ale nemela by jestli je mas mooc slaby strc ji tak 15cm nad vrsky a le meli by snyst spravne i 1cm
Hezky se probrali, az na jednu sou asi vsechny ok. Teplota 22 vlhkost 60-70, ph test sem koupil roztok a ph vody z kohoutku to ukazuje 6,2.
Chtel bych zacit svitit ale zacnu asi az zitra s cooltube, tak doufam ze to jeste vydrzi.
Tak menší update, 9. den s cooltube, vlhkost 60-70, teplota tma 20-23 svetlo 23-26, ph roztoku 6-6.2, začal jsem hnojit a trošku je ošmikal. Pár sem jich vyhodil ale většina se vzchopila, takže teď tam mam asi 16ks + pár mrzáku bokem na stupínku počkám ještě pár dní a chci přepínat.