Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Samuel
Ahoj a díky Lampa je cca 25-30cm nad vrcholkama.Dnes jsem to ještě trošku prostříhal tak se světlo dostane níž.U prostřed mám ty nižší kytky a po bokách ty vyšší.
Ja som nakoniec to tienitko na CT rozklepal dorovna
Keď som šiel potom bez CT, a už nebola kosa vonku, tak som musel dať lampu cca 40cm nad rastliny kôli teplote, to sa potom dali boky dvihnuť celkom dosť.
Keď to máš takto nízko, tak to už moc podvihnúť asi nepôjde. Veľa zdaru.
Ja som nakoniec to tienitko na CT rozklepal dorovna
Keď som šiel potom bez CT, a už nebola kosa vonku, tak som musel dať lampu cca 40cm nad rastliny kôli teplote, to sa potom dali boky dvihnuť celkom dosť.
Keď to máš takto nízko, tak to už moc podvihnúť asi nepôjde. Veľa zdaru.
Světlo svíti dost rovnoměrně.Je jasný že to praží hned pod lampou ale s tím se musí počítat.A teplota taky v pohodě nějakých 28-29 přímo pod lampou což je OK.Právě že to vychází dost fousově kdybych zvedl boční kytky musel bych zvednout i stínidlo.Díky moc
čaues , když už seš takhle daleko v květu tak napadený listy otři spruzitem a jestli nemáš strach z plísně tak to stříkni komplet a sviluše pochcípaj , mrdky...
Původní příspěvek od powerflower čaues , když už seš takhle daleko v květu tak napadený listy otři spruzitem a jestli nemáš strach z plísně tak to stříkni komplet a sviluše pochcípaj , mrdky...
Stříkl jsem to rovnou komplet vše.Plísně se nebojím
Do teď jsem hnojil podle tabulek od BioBizzu.A od včerejška jsem zahájil průplach.Počítám že je nechám tak na 60-61 dní.Trichimy jsou zatím lehce zakalený.Paličky řádně kynou a cukříku už tam je kupa!!
Původní příspěvek od Claune o tom, že právná hodnota ph je hlavní kritérium pro příjem živin kytek je už napsáno mnoho...tak že mi přijde naprostá volovina jim srát ph přes 7 co většinou teče z kohoutu. ... kupodivu kytky nemáš moc žlutý což je s podivem...ph se dá štelovat i bez ph metru stačej laktusový papírky za pár desetikorun...pak se to taky dá srát odhadem...osobně do hlíny to je cca 2,5 víčka z aháčkovejch fosforek na 90l kalfas...dostaneš se cca na 6...ale je to dost rozdílný vzhledem ke kolísání ph u hnojek....každopádně lepší tohle než nechat ph tak vysoké a zbytečně jim odpírat a plejtvat hnojivama...hezký Vánoce
Ja som zas takeho nazoru, ze kvetinam netreba stale strkat umeliny a hnojiva a specialne upravovanu vodu..
Treba sa vzdy drzat toho co maju kvetinky v prirode,a z toho vychadzat..
Na zalievku je najlepsia dazdova voda ktora ma pH okolo 6 a je zbavena vsetkych soli a mineralov.. a myslim ze neni ziadny problem, ked zaprsi, si niekolko desiatok litrov uskladnit :-)
A takhle to dopadlo :-) Nahoďte nějaký tipy první dostane K+.Dal jsem sem si malou kuličku co se mi nabalila na prsty a musím říct že je to Hardcore stávek takže zhulenost 10/10 bodů:-)Sem zvědav na sušinu...