Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak napriklad teraz. (pozri pripevok hore)prihlasil som sa, odpovedal som a prsklo mi to unregistered. a pritom taka krasna myslienka. este ze sa uz pod kazdu podpisujem.
kurva tak jsem napsal takový příspěvek a on se mi smazal! Asi proto, že byl tak dlouhý a tak dlouho jsem ho psal. Nedá se s tím něco dělat? Už se mi to stalo víckrát.
Už nemám sílu to psát znovu. Asi jsem ho neměl odeslat. Opatrujte se. Jdu spát. Jen jsem chtěl napsat hovehovi, že mě dost dostal.
Dobrou.
Doprdele!
Fakt mě to nasralo ale už jsem si dal prda (ale původně jsem dnes nechtěl) a už je to lepší. Neodpustím si ale jednu otázku (ale teď mě napadá, že na to založím další vlákno (thread): Potkali jste už člověka co vám řekl, že další peníze nechce, v tom smyslu že má dost peněz a už mu to stačí a víc nechce? Založím na to anketu.
Zdarec
Mozno mi nebudete verit, ale ja som hulil s vlastnou mamou a to uz je podla mna absolutny extrem. Sestra to je stara hulicka a moja mama je absolutne v pohode. Raz som ju prehovoril aby si so mnou dala praska. Ona si dala a odvtedy travu nechce ani vidiet. Bola z toho nemocna dlhu dobu. Inak aby bolo jasne tak nie som ziadny OUTSIDER. Moja mama totiz chape mladych!!!
Jo jo letos pestim na prani.... mati s otcem jsou zvedavi co to jako dela. Uz jsem si pripravil starou lednicku a zasadil seminka. Trosku dodelavani a na podzim bude veselo :0)
Zdar lidi já mám smůlu, protože v naší rodině nikdo nehulí a spíš sou docela dost proti tomu naposledy sem hulila se ségrou asi 3 roky naspátek sme dali prda s Arabáčama každej z nich měj v ruce obrbrko a my si daly 1 prda = NÁŘEZ!!! Smích 3 hod v kuse a druhej den sme byly eště zhulený fakt záhul
jo tak k tomu mam co dodat) huli cela rodina)) zacala sem ja, pak segra a s tou sme zazivali nejlepsi odvar, preci jen je to stejny testo, clovek, kterej vas zna nejvic a je vam nejbliz a to se pak citite asi nejspokojeneji, tedy aspon ja s tim mam dobry zkusenosti.. no a ted zacal hulit tatik) hrozne se mu to libi a porad schani nejaky skanoury a to je pak schopnej vytahnout 2 brcka sam s pritelkou a nestiha se divit co se vsechno deje) tedy nekourila sem s nim, ale co vypravel stacilo) sranda je, ze mu musi segra balit speky, pac to neumi)) ale reknu vam, ze co zacal hulit, je mnohem vic v pohode, min konfliktni a je nadsenej ze druhej den muze sportovat (a ne jako po alkaci) a nerekne veci, ktery clovek nekdy rika po alkoholu rekla bych ze je citlivejsi a snazi se ted vice proniknout do podstaty byti.. mam ho rada a mam pocit, ze tohle mu dost svedci)
Tyvole janicko konecne nekdo kdo ma podobnou zkusenost jako ja!
Uz sem myslel, ze je tohle tema mrtvy a ze to nikoho nezajima, ale asi jen neni tolik peknych zkusenosti. Tvoji segru a tatika ti celkem zavidim > v tomhle smeru >snad se taky dockam.
Tak zdar lidi a nezapominejte na svy pribuzny, dyt rodina je zaklad statu
no ja jsem pomalu zacal rodicum davat nenasilnou cestou najevo ze hulim, proste se nesnazim to nejak tajit, pestuju doma, tak mi to zalejva matka s babickou takze jim asi docvaklo ze si ty palicky nebudu strkat do klopy vod saka jako ozdobu.... ale jinak by si zadny z mych rodicu asi nezahulil, ani sourozenci ne.(rodice jsou chirurgove, bratr manager nekde v headquaters telecomu a sestra uz se pomalu v podobnem prostredi aklimatizuje, takze to proste ani neni zivotni styl do ktereho by se chteli ponorit) akorat muj sedmactyricetiletej strejc o to projevuje podezrely zajem, jak mi vzejde uroda ihned s nim jdu na spekacek. ale i tak si nejak nemyslim ze je ok aby hulila cela rodina- proste mi to nesedi, ale to je jen muj nazor a proti gustu zadny disputat
Můj tatíček už mi dlouho doma zaléval kytičky a tak jsem čekal na ten okamžik kdy mu nabídnu.
Správný čas nastal po sklizni.
Byl jsem doma a balil sem asi pátého zkušebního špeka
když v tom došel otec.
Sedl si vedle mě na gauč a zapnul televizi.
Dělal, že si vůbec nevšímá toho co právě dělám a já se na něj
podíval a zpříma jsem mu řekl jestli si nedá se mnou.
Chvíli přemýšlel a rozhodl se že si o de mě potáhne.
Páráda řek jsem sem a poučil ho co má dělat.
Špek mu evidentně chutnal a dokouřil ho se mnou.
Byl pěkně zhučený,kecal samé pičovinky a dostával záchvaty smíchu.
Líbilo se mu to hodlá to zopakovat !
a co ma jako byt, ze uz tady to tema je... Nekteri uz me dost stvou, lide si chcou zalozit thread a narazi tady jen na buzerace (nenasel jsem jine slovo, ktere by takhle vystihlo situaci) ignorantu, kteri to vetsinou nekomu pisou z nutnosti ublizit mu, zapnou si hledani aby tady uz neco podobneho nasli a pak zakladatele buzerujou... Nechapu co to tady na groweru vladnou za moresy, ja jsem nic takoveho jeste na zadnym foru nezazil a ze jsou i rozsahlejsi fora nez je toto... prepinam