Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » huleni s pribuznejma
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
hoveho
Stálý Člen

Karma uživatele hoveho - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

carlos

tak napriklad teraz. (pozri pripevok hore)prihlasil som sa, odpovedal som a prsklo mi to unregistered. a pritom taka krasna myslienka. este ze sa uz pod kazdu podpisujem.

hvh je hoveho.

hvh

Old Post 28-02-2003 v 06:47 AM
hoveho je offline   Profil uživatele hoveho   Find more posts by hoveho   Foto galerie člena hoveho   Click here to Send hoveho a Private Message   Add hoveho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hoveho
Stálý Člen

Karma uživatele hoveho - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

skuska registracie, pisem to do "rychla odpoved"

hvh

Old Post 28-02-2003 v 06:48 AM
hoveho je offline   Profil uživatele hoveho   Find more posts by hoveho   Foto galerie člena hoveho   Click here to Send hoveho a Private Message   Add hoveho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ichtyl6
Stálý Člen

Karma uživatele ichtyl6 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Ja hulim s vlastni matkou fotrovi za zady

Old Post 03-03-2003 v 13:53 PM
ichtyl6 je offline   Profil uživatele ichtyl6   Find more posts by ichtyl6   Foto galerie člena ichtyl6   Click here to Send ichtyl6 a Private Message   Add ichtyl6 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ichtyl6! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tor@ Bor@
Stálý Člen

Karma uživatele Tor@ Bor@ - 16% PěstitelskáKarma uživatele Tor@ Bor@ - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Hmm Hmmm, nevim nevim, ale každej máme pravo na názor.

Free Bagdad

Old Post 03-03-2003 v 19:35 PM
Tor@ Bor@ je offline   Profil uživatele Tor@ Bor@   Find more posts by Tor@ Bor@   Foto galerie člena Tor@ Bor@   Click here to Send Tor@ Bor@ a Private Message   Add Tor@ Bor@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

kurva tak jsem napsal takový příspěvek a on se mi smazal! Asi proto, že byl tak dlouhý a tak dlouho jsem ho psal. Nedá se s tím něco dělat? Už se mi to stalo víckrát.
Už nemám sílu to psát znovu. Asi jsem ho neměl odeslat. Opatrujte se. Jdu spát. Jen jsem chtěl napsat hovehovi, že mě dost dostal.
Dobrou.
Doprdele!

Old Post 04-03-2003 v 02:22 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Fakt mě to nasralo ale už jsem si dal prda (ale původně jsem dnes nechtěl) a už je to lepší. Neodpustím si ale jednu otázku (ale teď mě napadá, že na to založím další vlákno (thread): Potkali jste už člověka co vám řekl, že další peníze nechce, v tom smyslu že má dost peněz a už mu to stačí a víc nechce? Založím na to anketu.

nemo

Old Post 04-03-2003 v 02:39 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kovac
Stálý Člen

Karma uživatele kovac - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Zdarec
Mozno mi nebudete verit, ale ja som hulil s vlastnou mamou a to uz je podla mna absolutny extrem. Sestra to je stara hulicka a moja mama je absolutne v pohode. Raz som ju prehovoril aby si so mnou dala praska. Ona si dala a odvtedy travu nechce ani vidiet. Bola z toho nemocna dlhu dobu. Inak aby bolo jasne tak nie som ziadny OUTSIDER. Moja mama totiz chape mladych!!!

Old Post 07-03-2003 v 21:08 PM
kovac je offline   Profil uživatele kovac   Find more posts by kovac   Foto galerie člena kovac   Click here to Send kovac a Private Message   Add kovac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tim180
Stálý Člen

Karma uživatele tim180 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

jednou sem hulil s sestrenici a bilo to dost dobri chtel bich si zahulit jeste z bratrankem ale poradne

Old Post 09-03-2003 v 11:41 AM
tim180 je offline   Profil uživatele tim180   Find more posts by tim180   Foto galerie člena tim180   Click here to Send tim180 a Private Message   Add tim180 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vocko
Nový Člen

Karma uživatele Vocko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Jo jo letos pestim na prani.... mati s otcem jsou zvedavi co to jako dela. Uz jsem si pripravil starou lednicku a zasadil seminka. Trosku dodelavani a na podzim bude veselo :0)

Old Post 12-05-2003 v 13:52 PM
Vocko je offline   Profil uživatele Vocko   Find more posts by Vocko   Foto galerie člena Vocko   Click here to Send Vocko a Private Message   Add Vocko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Host

Příspěvek č. 58

Zdar lidi já mám smůlu, protože v naší rodině nikdo nehulí a spíš sou docela dost proti tomu naposledy sem hulila se ségrou asi 3 roky naspátek sme dali prda s Arabáčama každej z nich měj v ruce obrbrko a my si daly 1 prda = NÁŘEZ!!! Smích 3 hod v kuse a druhej den sme byly eště zhulený fakt záhul

Old Post 14-05-2003 v 10:22 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janicka
Nový Člen

Karma uživatele janicka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

jo tak k tomu mam co dodat) huli cela rodina)) zacala sem ja, pak segra a s tou sme zazivali nejlepsi odvar, preci jen je to stejny testo, clovek, kterej vas zna nejvic a je vam nejbliz a to se pak citite asi nejspokojeneji, tedy aspon ja s tim mam dobry zkusenosti.. no a ted zacal hulit tatik) hrozne se mu to libi a porad schani nejaky skanoury a to je pak schopnej vytahnout 2 brcka sam s pritelkou a nestiha se divit co se vsechno deje) tedy nekourila sem s nim, ale co vypravel stacilo) sranda je, ze mu musi segra balit speky, pac to neumi)) ale reknu vam, ze co zacal hulit, je mnohem vic v pohode, min konfliktni a je nadsenej ze druhej den muze sportovat (a ne jako po alkaci) a nerekne veci, ktery clovek nekdy rika po alkoholu rekla bych ze je citlivejsi a snazi se ted vice proniknout do podstaty byti.. mam ho rada a mam pocit, ze tohle mu dost svedci)

Old Post 15-05-2003 v 15:33 PM
janicka je offline   Profil uživatele janicka   Find more posts by janicka   Foto galerie člena janicka   Click here to Send janicka a Private Message   Add janicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Theox
Stálý Člen

Karma uživatele Theox - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

Tyvole janicko konecne nekdo kdo ma podobnou zkusenost jako ja!
Uz sem myslel, ze je tohle tema mrtvy a ze to nikoho nezajima, ale asi jen neni tolik peknych zkusenosti. Tvoji segru a tatika ti celkem zavidim > v tomhle smeru >snad se taky dockam.
Tak zdar lidi a nezapominejte na svy pribuzny, dyt rodina je zaklad statu

FUCK OF(F) SYSTEM!!!

Old Post 15-05-2003 v 23:33 PM
Theox je offline   Profil uživatele Theox   Find more posts by Theox   Foto galerie člena Theox   Click here to Send Theox a Private Message   Add Theox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sarig
Nový Člen

Karma uživatele Sarig - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

no ja jsem pomalu zacal rodicum davat nenasilnou cestou najevo ze hulim, proste se nesnazim to nejak tajit, pestuju doma, tak mi to zalejva matka s babickou takze jim asi docvaklo ze si ty palicky nebudu strkat do klopy vod saka jako ozdobu.... ale jinak by si zadny z mych rodicu asi nezahulil, ani sourozenci ne.(rodice jsou chirurgove, bratr manager nekde v headquaters telecomu a sestra uz se pomalu v podobnem prostredi aklimatizuje, takze to proste ani neni zivotni styl do ktereho by se chteli ponorit) akorat muj sedmactyricetiletej strejc o to projevuje podezrely zajem, jak mi vzejde uroda ihned s nim jdu na spekacek. ale i tak si nejak nemyslim ze je ok aby hulila cela rodina- proste mi to nesedi, ale to je jen muj nazor a proti gustu zadny disputat

Old Post 17-05-2003 v 17:58 PM
Sarig je offline   Profil uživatele Sarig   Find more posts by Sarig   Foto galerie člena Sarig   Click here to Send Sarig a Private Message   Add Sarig to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Hulíte někdo s roďičema ? Příspěvek č. 62

Můj tatíček už mi dlouho doma zaléval kytičky a tak jsem čekal na ten okamžik kdy mu nabídnu.
Správný čas nastal po sklizni.
Byl jsem doma a balil sem asi pátého zkušebního špeka
když v tom došel otec.
Sedl si vedle mě na gauč a zapnul televizi.
Dělal, že si vůbec nevšímá toho co právě dělám a já se na něj
podíval a zpříma jsem mu řekl jestli si nedá se mnou.
Chvíli přemýšlel a rozhodl se že si o de mě potáhne.
Páráda řek jsem sem a poučil ho co má dělat.
Špek mu evidentně chutnal a dokouřil ho se mnou.
Byl pěkně zhučený,kecal samé pičovinky a dostával záchvaty smíchu.
Líbilo se mu to hodlá to zopakovat !

Old Post 30-05-2003 v 10:14 AM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Theox
Stálý Člen

Karma uživatele Theox - 16% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 63

No, ja nechci páskovat, ale co takhle třeba...

http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=5966

+ =

sory T

FUCK OF(F) SYSTEM!!!

Old Post 31-05-2003 v 23:24 PM
Theox je offline   Profil uživatele Theox   Find more posts by Theox   Foto galerie člena Theox   Click here to Send Theox a Private Message   Add Theox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Euro-tele
Stálý Člen

Karma uživatele Euro-tele - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

a co ma jako byt, ze uz tady to tema je... Nekteri uz me dost stvou, lide si chcou zalozit thread a narazi tady jen na buzerace (nenasel jsem jine slovo, ktere by takhle vystihlo situaci) ignorantu, kteri to vetsinou nekomu pisou z nutnosti ublizit mu, zapnou si hledani aby tady uz neco podobneho nasli a pak zakladatele buzerujou... Nechapu co to tady na groweru vladnou za moresy, ja jsem nic takoveho jeste na zadnym foru nezazil a ze jsou i rozsahlejsi fora nez je toto... prepinam

Naposledy upravil Euro-tele 01-06-2003 v 19:58 PM

Old Post 01-06-2003 v 09:40 AM
Euro-tele je offline   Profil uživatele Euro-tele   Find more posts by Euro-tele   Foto galerie člena Euro-tele   Click here to Send Euro-tele a Private Message   Add Euro-tele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:32 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-10-2009 - Huleni a spiritualita - 10 odpovědí
30-06-2003 - Huleni a priroda - 10 odpovědí
20-02-2003 - Huleni v Parizi - 3 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás