Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kasli na sodik hreje jak krava a budes muset resit teplotu atd atd jed pod tim co mas a nenechej se odradit i pod malejma watazema se da vypestit schopna kytka ktera i vykvete a zkuruje 40W sylvania
mozna ze to pod nejakou 40 vykvete, ale sam vydis jak a pochybuju ze kvalita bude o moc lepsi nez kvantita rozhodne kup nejakej sodik ale nevim jestli zrovna tuhle u ty sem nenasel zadny spektrum lumeny luxy kelviny ani nic podobnyho takze tezko rict jestli bude vhodna
a tramtadará je tu 19. den rasu, kytki pekne podrastli, vcera boli pohnojene Plagron Alga Grow 2ml/O,5l
hodlam ich hnojit kazdy treti den a pomaly davky zvisovat..
(no a keby sa niekto pytal preco je to svetlo zlte, tak je to koli blesku )
A teraz len tak pomimo.
Tie Special Queeny mi nenaklicili takze! som sa rozhodol z bonsai skrinky vysokej cca 40cm urobit noramlnu skrinku na pest...
Osvetlenie 2x 18w polaris, 18w, 4100k, 720Lm.
Na rast to bude urcite ale ci aj kvet... to uvidime.
zemina - tesco substrat ... 5,5 0 6,5 PH
hnojky tie iste..
oblepene casti izotermou a cast nejakou tou srackou
NO A NOVINKA!! -- SCROG
ci sa mi podaril to posudte sami.. :^)
kochlikou bude zatial 9 - velkost je alarmujuco mala ale na to ze pestebny priestor bude asi 30cm tak to celkom vyhovuje..
osadenstvo NOname zo zahrady.
I kdyz veznu ze budes mit 71w z usporek coz je max 4000 lumenu a chromaticnost 2700+ tady ten sodik ma 6 000 lumenu a teplotu 2000K urcite to pod nim bude kvest aspon 2x tolik a cena lidova