Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj pekny,jen skoda ze si to nechal takhle prerust...ja delam to ze zastrihnu vsechny hlavni vetve tak o 10 cm,zalezi jak sou velky(proste je nak vyrovnat s ostatnima)...pak mi to vsechno roste nak tak v rovine...
Peace and grow more weed!
cus ... je i rozdil kdyz to roste(ta sativa) rychleji?nez indika ..
nebo to roste stejne do doby nez to prepnes ..mas to ,,ceknute"nebo nekdo muze rict
..že jsto mel jen 21 dni na rustu
Původní příspěvek od mysak cus ... je i rozdil kdyz to roste(ta sativa) rychleji?nez indika ..
nebo to roste stejne do doby nez to prepnes ..mas to ,,ceknute"nebo nekdo muze rict
Já osobně jsem názoru, že víc než pheno Ti rúst ovlivní metoda pěstování. To jest, že v hlíně to neroste tak rychle jako v hydru a v aeru to jede ještě rychleji než v hydru. Samozřejmě za stavu značka ideal.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od mysak cus ... je i rozdil kdyz to roste(ta sativa) rychleji?nez indika ..
Do přepnutí se to chová uplně stejně,týden po přepnutí už velké rozdíly..tož tak...
zdravím
tak mám tady výsledky..
330l tekutin
1102hodin světla
Sensi star (4 rostliny)=78g
Super haze (12 rostlin)= 366g
celkem 444g +spodky (které nevážím)
s výsledkem jsem spokojen.
SmoKrEporT'
sensi star:
Lahůdka hustý kouř zajimavá chut(bylinky + kov+ovoce)
tenhle model má fajn stávek doporučuji
Super haze:
Mnamka podle mě valcuje chutově sensi star
Chut citrus ,pomeranč,grep.... až ostrá kyselá chut(podle pheno typu)
krásná vůně kouře
Nahulenost na startu hodně silná až dusivá až agresivní poté energetické high
zdarec, chtěl bych se tě zeptat na ty UVB zářivky jestli si je měl zaplé 12/12 zároveň s lampou?? mám jednu doma a nevim jestli se to vyplatí dávat ke kytkám? myslíš že to pomohlo?