Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdo mě poradí čím mám snížit nejlépe Ph vody ??vodu mám tak 8Ph +/-
Nějak mě žloutnou lístečky u spodu ale může to být i třeba tím horkem ?
díky za rady :-)
To je hoodně velké pH, nechávaš vodů odstát ? pokud je velká i pod odstrátní, tak jsou různé připravky pH - .. a ty listy budou bud tím pH, nebo jím chybí dusík
tak sem otrhal vědčinu listů ať se to světlo dostane dolů.a některé listy právě byli prověšené nevím proč a na některích byli svilušky tak sem je dal prič ty listy :-)
tak doufám že sem tomu spíš neuškodil když sem to otrhal skoro všechno jen listy na šiškách sem nechal a pár vědších co tam nezavazeli !
někde sem tady četl že v listech jsou živiny ktere rostlina pak bere a nehledě na to že v listech se tvoří fotosynteza bez ktere rostlina nemuže růst tys jich tam nechal dost ale ja osobně bych netrhal pokud bych k tomu nebyl přinucen škudci nebo chorobou :-(
no taky sem to zjistil že sem udělal kravinu tak snad těch pár listů co tam zbylo bude stačit a vyroste to ještě trochu .
no právě na některích byli svilušky a žloutli tak sem je otrhal
no uvidíme jak to ještě poroste ale už sem se poučil že nic radši netrhat