Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a mame tu fotky z dnesneho dna. Musim uznat ze ked fotim v tmavej izbe a s bleskom fotky vyzeraju "kvalitnejsie"
Zacalo sa nam pekne ochladzovat co... este vo stvrtok som behal v kratkom tricku a dnes mi nestacila bunda... spat k teme - kedze teploty zacali klesat, slecna zacina byvat nanoc "indoor" aby jej nahodou neuskodili.
krasne tu vidno rozdiel pocasia pri zaciatku growu (koniec leta cize este teplo a hlavne viac slnka) az doteraz (postupne sa znizovanie "slnecnych hodin" a ochladzovanie) co sa podpisalo aj pod stavbu rastliny (cim vyzsie tym redsie).
to biele na skrini su prilepene zuvacky ktore sa mi niekedy nechce odhodit do kosa ...