Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak uplne idealni stav to neni no nevidim vyhody dulni lampy...mel si koupit primo jen kvetovou... ale i tak by to nemelo tak vadit... spis by si ji musel cas od casu otocit...idealni jak to vyresit je vratit tuhle lampu a vymenit za jinou
vrátit už nepůjde. takže pojedu s ní. Co se dá dělat. Nápad s pletivem se mi velmi líbí. rozhodl jsem se tuto metodu vyzkoušet. Dám 3 rostliny a budu je vyplétat. díky za tip.
wow nestačím se divit do jakého projektu ses pustil takový ilegál držím palce at ti to nevyhmátnou rodiče ... ale ted přes léto vidím i větší problém s odvětráváním,bude se ti to tam přehřívat.
velikost je 10 cm x 24 cm. Větráček má profuk 30 m3/ hodinu. Je to proto že má jenom 6 dB. Je ji jasné, že je to málo. Bratr dostal za úkol najít jiný silnější ale zase né moc hlasitý. Pokud máte tip tak klidně pište. Také mě napadlo koupit 1 m odhlučněné roury. Eventuelně chci vyzkoušet dát 2 větráčky do roury za sebe, s cca 6 cm odstupem.
Také jsem o tom přemýšlel, dám tady jeden větráček dovnitř pacháče a druhý bude na konci. Vyzkouším a pokud to nepomůže. Budu muset koupit silnější větrák a odhlučněné potrubí.
Jinak dneska jsem dal klíčit semínka 3x vanilla kush. Dal jsem do nádobky s víčkem kuchyňskou papírovou utěrku, na ni jsem položil semínka a navrch zase jednu vrstvu papíru. Vše je samozřejmě zvlhčené. Nádobu jsem dal do skříně a už jenom počkat. semínka dám do Jiffy.
to je hloupost, vzdy bude prutok vzduchu omezenej vykonem toho slabsiho vetraku - vykon dvou vetraku v axialu se nescita !!
maximalni rozhodne ne, ale zlepsi tim jejich tlakovej vykon (nebo jak to napsat) .. proste s 2ma axialnima mrdkama v serii profoukne filtr lip nez nej s jednou
no problem je uz v tom, ze PC vetrak neni stavenej na zadnej odpor v proudu vzduchu, vzdyt ty lopatky zastavis paratkem. Myslim, ze to neutahne filtr a ani kdyby jich bylo 5 za sebou. Zkusit se to samozrejme muze, ale dle meho nazoru skoda usili. S tim vykonem dvou vetraku za sebou si nejsem jistej, ale jeden vetrak vytlaci naky mnozstvi vzduchu pred sebe a ten druhej muze pracovat jen a pouze s tim vytlacenym vzduchem, pokud ma (i nepatrne) vetsi vykon tak taha vzduch i pres ten prvni vetrak, potom ten prvni je k nicemu a pokud ma (i nepatrne) nizsi vykon, pak ten prvni protlacuje vzduch pres ten druhej a ten je v tu chvili taky k nicemu. Nevim no. Ani nevim jestli jsem nekde v nakym pristroji, stroji, ventilaci, proste necem videl 2 vetraky za sebou.