Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dari sa jej super siska na to ze zila v takom prostredi a praaave som si objednal Special queen zo Growshop-Vrutky a uvidim ci dojdu a ked hej tak idem skusit inn. len mam teraz tie semanka z mojej mutantice a este mi nevyslo ani jedno zo vsetkych co som dal klicit, iba splesnivelo a nic, teraz ich mam v substrate pre vysevy a mnozeni a nic!! neviem co mam robit, mam asi 100 semen a bojim sa ze nevide ani jedno.
jak si daval naklicit SQ aby som to nezvoral??
Původní příspěvek od Namy91 dari sa jej super siska na to ze zila v takom prostredi a praaave som si objednal Special queen zo Growshop-Vrutky a uvidim ci dojdu a ked hej tak idem skusit inn. len mam teraz tie semanka z mojej mutantice a este mi nevyslo ani jedno zo vsetkych co som dal klicit, iba splesnivelo a nic, teraz ich mam v substrate pre vysevy a mnozeni a nic!! neviem co mam robit, mam asi 100 semen a bojim sa ze nevide ani jedno.
jak si daval naklicit SQ aby som to nezvoral??
Zdar já jsem Mandalu#1 dal do kelímku od jogurtu plnýho Canna Terra,
normálně jsem to nasypal, udělal tužkou 0,5 cm dírku, vložil semínko a zasypal špetkou Canna Terra, opatrně zalil. No a pak zalejval každej den a z 6 mi vzešlo 5.
Zkus to dát do obyčejnýho substrátu, konopí je plevel, tak by mělo frčet i tam a možná je ta výsevní zemina MOC bohatá...
a jsou ty semena zdravý? Zkoušel jsi nějaký rozloupnout?
no ked som jedno rozlupol tak normlane suchy klicok a take neco odkial to bere ziviny.... inak po asi 8 - 9 dnoch a ani jedno... skoda je to.. a prilozim foto kde to je.
a udrziavam semiacka normlane v chladnicke v plastovej krabicke od mascarpone.. a su z tohtorocnej samice.. neviem co dalej
nepotrebuju nahodou vegetacny klud?