Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od RENE.2 Bio bizz je v poho mám delší dobu celou řadu tam je náchilnej na skažení topMax.
jj, Topmax sa nam s kamosom skazil (sme si ho rozdelily, aj tak sme ho nespotrebovali), vydrzal 2 kola po sebe a konec, izbova teplota. ostatne v poho funguje este teraz bez znamky nejakeho kazenia
ednoducha pomoct zkus si na vrsek kytky dat ruku pokud necitis nejake horko tak je to ok tak je to neco jineho ale stejne myslim ze to mas taky spaleno od lampy at to roste
Po delší době jsem zpět. Byl jsem 11 dní na dovolené. Musel jsem přemluvit tátu, aby ke mně každý den chodil zalévat kytky. Dopadlo to celkem dobře, kytky jsou krásné zelené a už jim rostou paličky. Jsem na 17. dni 12/12. Večer dodám fotky. Jinak včera jsem koupil nové stínidlo Waveflector extra large XXL. Chtěl jsem cooltubu, ale vypadáto, že je léto za náma, tak to nechám na příští rok.
Mam pár otázek:
- Je normální, že od spodu schnou listy? Asi první 3 patra.
- Můžu v této fázi ostříhat nejspodnější větve, na kterých je
jasně vidět, že z nich nic nebude?
PS: Na Mallorce jsem měl možnost ochutnat místní modely a pánové mohu Vám říct, že tady v čechách jsem nikdy nic tak dobrého nekouřil. Opravdu výborná sladká chuť bez škrábání. A účinek extra silný a dlouhotrvající. :-)
- Je normální, že od spodu schnou listy? Asi první 3 patra.
- Můžu v této fázi ostříhat nejspodnější větve, na kterých je
jasně vidět, že z nich nic nebude?
Cau,
1.- je to normálne, rastlina ich už nepotrebuje, nemajú svetlo, neplnia svoju funkciu, zožltnú a odpadnú. Ak sa ti na nich tvoria tie hnedé konce, ošklb to. To už je odumreté pletivo, preč s ním.
2.-ano
citace:
Původní příspěvek od perconti
PS: Na Mallorce jsem měl možnost ochutnat místní modely a pánové mohu Vám říct, že tady v čechách jsem nikdy nic tak dobrého nekouřil. Opravdu výborná sladká chuť bez škrábání. A účinek extra silný a dlouhotrvající. :-)
Náhodou nevieš nejaké názvy modelov, ktoré ti chutili ?
Náhodou nevieš nejaké názvy modelov, ktoré ti chutili ?
Ok, spodní větve jsou pryč. Jinak názvy modelů bohužel neznám, tomu týpkovi jsem nerozumněl ani slovo, mluvil jen španělsky.
Slibovaný update:
18. den 12/12, teplota 23 - 26°C, vlhkost 45 - 55 %, nejvyšší rostlina od hlíny k vršku 115 cm, nejnižší 95 cm, hnojim plagron grow, bloom, enzymes. Za 3 dny vysadim grow a enzymes a budu přidávat green sensation.
Od včera dostává každá rostlina 800 ml vody s 0,7 ml green sensation a 4,5 ml plagron bloom.
Asi jsem je nechal přerůst, některé vršky se dotýkají stínidla. A lampa už víš nejde... Nejspíš kvůli tomu mají ty vyšší rostliny tak vytáhlé vrchní palice - jak je vidět na té 1. fotce. :-/
U vyšších kytek jsou spodní větve u vršku trochu žluté. Čím to může být? Myslel jsem, že je to dusík, tak jsem jim včera přidal i hnojivo na růst.
Ty menší kytky jsou opravdu krásné, mají tmavě zelenou barvu a mohutné palice. Je vidět, že jim nic nechybí. Ale ty vyšší tak tmavou barvu a ani tak mohutné palice nemají. Nevím, jestli je to světlem, nebo výživou, nebo něčim jiným...