Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Můj 1. Grow - 600 W - 9x BigBud XXL
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
RENE.2
Stálý Člen

Karma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% PěstitelskáKarma uživatele RENE.2 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Bio bizz je v poho mám delší dobu celou řadu tam je náchilnej na skažení topMax.

Old Post 21-07-2011 v 12:09 PM
RENE.2 je offline   Profil uživatele RENE.2   Find more posts by RENE.2   Foto galerie člena RENE.2   Click here to Send RENE.2 a Private Message   Add RENE.2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jagditrax
Stálý Člen

Karma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od RENE.2
Bio bizz je v poho mám delší dobu celou řadu tam je náchilnej na skažení topMax.

jj, Topmax sa nam s kamosom skazil (sme si ho rozdelily, aj tak sme ho nespotrebovali), vydrzal 2 kola po sebe a konec, izbova teplota. ostatne v poho funguje este teraz bez znamky nejakeho kazenia

Tenkrát poprvé 400W, White Widow
2. pokus 400W, 3xPepr, 3x Apollo 11
400 W - SA, SMBOG, C99xNL, CH, CGxEN
1. Bubbler 400w MH/HPS, California indica
ST3, SMBOG, CGxEN, LO, 400 W MH/HPS bubbler

Old Post 21-07-2011 v 13:26 PM
Jagditrax je offline   Profil uživatele Jagditrax   Find more posts by Jagditrax   Foto galerie člena Jagditrax   Click here to Send Jagditrax a Private Message   Add Jagditrax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

16. den 18/6

Vlhkost 65%

Teplota den 27,5°, noc 23°

Lampa od vršků 45 cm

Co myslíte, kdy mám přepnout na květ?

Old Post 21-07-2011 v 21:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Klo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Klo - 87% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Klo - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Hola!mno ja bych je nechal jeste 2dny!ale stejne to vyleti tak o 50%az 100% minimalne a nedej boze o 200%coz znam!!

Old Post 22-07-2011 v 08:21 AM
Mr.Klo je offline   Profil uživatele Mr.Klo   Find more posts by Mr.Klo   Foto galerie člena Mr.Klo   Click here to Send Mr.Klo a Private Message   Add Mr.Klo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

21. den 18/6

Nejvyšší rostlina - 53 cm
Nejnižší rostlina - 30 cm

Mají asi 12 pater

Počkám 4 dny a přepnu na květ. Doufám, že to není brzy.

Old Post 26-07-2011 v 16:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 54

22. den 18/6

Old Post 27-07-2011 v 22:07 PM
Host
Host

Příspěvek č. 55

Kolegové, co to může být? Že by spápené od lampy?

Old Post 28-07-2011 v 15:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 56

http://grower.cz/forum/showthread.p...1144#post381144 možná a nebo fosfor http://grower.cz/forum/showthread.p...5282#post365282

Old Post 28-07-2011 v 16:00 PM
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od perconti
Kolegové, co to může být? Že by spápené od lampy?

ja bych to taky videl na tu lampu ...

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 28-07-2011 v 16:53 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
onesoul1
Stálý Člen

Karma uživatele onesoul1 - 86% PěstitelskáKarma uživatele onesoul1 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

ednoducha pomoct zkus si na vrsek kytky dat ruku pokud necitis nejake horko tak je to ok tak je to neco jineho ale stejne myslim ze to mas taky spaleno od lampy at to roste

Old Post 28-07-2011 v 17:17 PM
onesoul1 je offline   Profil uživatele onesoul1   Find more posts by onesoul1   Foto galerie člena onesoul1   Click here to Send onesoul1 a Private Message   Add onesoul1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 59

Děkuji za názory. Kytku jsem dal do rohu a lampu zavěsil výš. Sere mě to, musím si dávat pozor.

Old Post 28-07-2011 v 18:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

Ahoj kolegové!

Po delší době jsem zpět. Byl jsem 11 dní na dovolené. Musel jsem přemluvit tátu, aby ke mně každý den chodil zalévat kytky. Dopadlo to celkem dobře, kytky jsou krásné zelené a už jim rostou paličky. Jsem na 17. dni 12/12. Večer dodám fotky. Jinak včera jsem koupil nové stínidlo Waveflector extra large XXL. Chtěl jsem cooltubu, ale vypadáto, že je léto za náma, tak to nechám na příští rok.

Mam pár otázek:

- Je normální, že od spodu schnou listy? Asi první 3 patra.
- Můžu v této fázi ostříhat nejspodnější větve, na kterých je
jasně vidět, že z nich nic nebude?

PS: Na Mallorce jsem měl možnost ochutnat místní modely a pánové mohu Vám říct, že tady v čechách jsem nikdy nic tak dobrého nekouřil. Opravdu výborná sladká chuť bez škrábání. A účinek extra silný a dlouhotrvající. :-)

Old Post 16-08-2011 v 12:01 PM
Jagditrax
Stálý Člen

Karma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% PěstitelskáKarma uživatele Jagditrax - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

citace:
Ahoj kolegové!

Mam pár otázek:

- Je normální, že od spodu schnou listy? Asi první 3 patra.
- Můžu v této fázi ostříhat nejspodnější větve, na kterých je
jasně vidět, že z nich nic nebude?

Cau,
1.- je to normálne, rastlina ich už nepotrebuje, nemajú svetlo, neplnia svoju funkciu, zožltnú a odpadnú. Ak sa ti na nich tvoria tie hnedé konce, ošklb to. To už je odumreté pletivo, preč s ním.
2.-ano

citace:

PS: Na Mallorce jsem měl možnost ochutnat místní modely a pánové mohu Vám říct, že tady v čechách jsem nikdy nic tak dobrého nekouřil. Opravdu výborná sladká chuť bez škrábání. A účinek extra silný a dlouhotrvající. :-)

Náhodou nevieš nejaké názvy modelov, ktoré ti chutili ?

Tenkrát poprvé 400W, White Widow
2. pokus 400W, 3xPepr, 3x Apollo 11
400 W - SA, SMBOG, C99xNL, CH, CGxEN
1. Bubbler 400w MH/HPS, California indica
ST3, SMBOG, CGxEN, LO, 400 W MH/HPS bubbler

Old Post 16-08-2011 v 18:30 PM
Jagditrax je offline   Profil uživatele Jagditrax   Find more posts by Jagditrax   Foto galerie člena Jagditrax   Click here to Send Jagditrax a Private Message   Add Jagditrax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od Jagditrax

Náhodou nevieš nejaké názvy modelov, ktoré ti chutili ?

Ok, spodní větve jsou pryč. Jinak názvy modelů bohužel neznám, tomu týpkovi jsem nerozumněl ani slovo, mluvil jen španělsky.

Slibovaný update:

18. den 12/12, teplota 23 - 26°C, vlhkost 45 - 55 %, nejvyšší rostlina od hlíny k vršku 115 cm, nejnižší 95 cm, hnojim plagron grow, bloom, enzymes. Za 3 dny vysadim grow a enzymes a budu přidávat green sensation.

Old Post 17-08-2011 v 10:58 AM
Host
Host

Příspěvek č. 63

Update 23. den 12/12

Vlhkost kolem 45%

Od včera dostává každá rostlina 800 ml vody s 0,7 ml green sensation a 4,5 ml plagron bloom.

Asi jsem je nechal přerůst, některé vršky se dotýkají stínidla. A lampa už víš nejde... Nejspíš kvůli tomu mají ty vyšší rostliny tak vytáhlé vrchní palice - jak je vidět na té 1. fotce. :-/

Old Post 23-08-2011 v 14:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 64

27. den 12/12

U vyšších kytek jsou spodní větve u vršku trochu žluté. Čím to může být? Myslel jsem, že je to dusík, tak jsem jim včera přidal i hnojivo na růst.
Ty menší kytky jsou opravdu krásné, mají tmavě zelenou barvu a mohutné palice. Je vidět, že jim nic nechybí. Ale ty vyšší tak tmavou barvu a ani tak mohutné palice nemají. Nevím, jestli je to světlem, nebo výživou, nebo něčim jiným...

Old Post 27-08-2011 v 10:29 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-06-2020 - 1st grow cocos 600w 12x Big Bud - 43 odpovědí
02-04-2020 - 1st grow cocos 600w 12x Big Bud - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás