Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim tak uz som tu dlho nebol ..moze niekto poradit ci sa oplati kupit Green sensension? a kedy mam zacat hnojit hnojivom na kvet? mam v plane tak polka augusta alebo podla toho jak sa budu robit sichy...objavil som tam jedneho sdamca tak uz je prec dasich 11 su na 100 percent samice a na 4 este cakam neviem stoho nejko vinst sak si pockam
Holandy maju okolo 100cmm tak uvydime ako sa to vyvinie do konca septembra asi uz vela neporastu tak 30cmm ....a dufam ze bude na jednej rastline aspon 50G
Preto ti rastu pomaly lebo je tam velmi zla poda. Mam na rovnakom fleku ako ty a tie rastlinky napodobne maximalne maju (teda pred tyzdnom mali najvacsia 130cm). Aj ked som im navozil vlastnu hlinu ale to iba po 8l tak nazaciatku isli pekne ale ako nahle presli do pody co tam bola tak katastrofa sa im prestalo darit. Neda sa to porovnat s mojim druhym polom ktore mam v kukurici tam su rastlinky nadherne maju plno bocnych vetvi no nadhera. Ked si aj vlastnu zem privezies tak ta okolita ti hu zmeni iba ak by si hu mal v sudoch ze by nemala pristup. Len taolko co si ja myslim a co som si aj vsimol lebo mne idu rastlinky takisto. Az okrem kukurice tam slapu ako z vody...
hlavne ide o to ze ked neurobis velku jamu,tak korene sa potom tazko deru tou udupanou okolnou podou,neni koren-nebude objem,preto ti to v kukurici ide-druzstvo ti to na jar zoralo,pokyprylo a urcite nahnojilo. 8 litrova jama sa v outdore ani neoplati kopat,tu robia ludia jamy radovo v 10kach litrov (20,30,40) Rast sa nespomali tym ze korene prejdu do inej pody,ale tym ze tam maju problem vobec preniknut,mala jama posobi podobne jak maly koflik
tak som tu dlho nebol tak pridam aj ja nejake tie fotecky...uz nam to aj pekne kvitne aj ked holland hope zacali iba pred tydnom som zvedavy ci budu mat take objemne sichy...california special a kc 33 su pekne cca jedna siska ma teraz tak 5g...ak mate niekto skusenost z pestobanim holand hope tak mozte dat vediet ze ake maju sichy---hnojim kazdy 3den plagron terra bloom + green sensation stym ze terra bloom davam o raz veciu davku
hh vyska je tak v priemere okolo 150 cmm ale su kosate a dost huste tak mozno 50g na jednej bude ked ani nemam predstavu ze kolko tak moze byt na takej rastline ale 50g by malo byt podla mna
hnojit budem tak do konca septembra a potom ich uplne oholim a tyzden necham tak iba cista voda a pojdu holky pod kosu...tu je ta zastrihnuta california special ...nabuduce dam nieco na prirovnanie
a uz sa na holand hope suši,tento rok ma prekvapila odroda kc33 od kcbrains a ze uz konecne maju aj fem.semena ale nemozem najst nijaky growshop kde ich predavaju.vie mi niekto poradit?
aj ja mam podobny problem s rastom ale pestujem doma na balkone cistu pakistansku indicu ktora po 45-55 dnoch by mala byt pripravena na zber. Ja ju uz mam tak asi dva mesiace a este ma len tak asi 15-20cm ale vyzera zdravo uz ma aj miernu vonu gressu podu a vybavenie mam OK tak ze neviem v com je problem. Ak mal uz niekto s timto skusenosti prosim nech mi poradi. ( moze to byt s toho ze mi voda odvadza zle vodu? kvoli tomu to aj menej polievam, mam to na balkone pokedy tam svieti slnko potom to dam do skrinky pod halogenku a hnojim to tycinkovim guanom a tekutim univerzalnim hnojivom do zalievky)