Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau k te osobnosti, ja G_man, stavel skrin, a pestoval na rustu a nejakejch 10dni kvetu, pak z rodinejch duvodu musela skrin pryc a tak sem ji i s kytkama prenechal kamosovi (Bobo) ten se to snazi dopestovat..
Ke kytkam, jelikoz jsem zkousel noname semena, tak sami vidite co vyrostlo! Uz nikdy noname! Jen jeden kerik je peknej a obsipanej, zbytek je neco divneho nejspis gana...
2 G_MAN: Nemám bublák, jedu v hlíně a Ph půdy je O.K. (7,0-8,0), dále vzdálenost od lampy je asi 30cm Ta vlhkost je asi 40%, přes to, že jsem dal ručník do skříně a-lá Ty K+, zvlhčovač se mi pokazil a teprve se bude vracet z opravy. , Nemůže to být tou kompaktní COLDWHITE zářivkou, kterou přisvědcuji? Kytí jsou moc rozvětvené, patra těsně nad sebou ! Možná tu založím někde nějaký THREAD? Zatial