Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže už je to presne týždeň zatemňovania a už sa ukazujú prvé chlpky a začínajú sa formovať paličky.Makrá u mňa moc neuvidíte kedže mám len 3.2 megapixlovy foťák aj to len mobil ale dakedy sa pokúsím tak zatiaľ sa majte!
ja bych je nezatemnoval a radsi nechal jeste vyrust , durban kvete celkem brzo , to ty dva tri tejdny pozdejc by te nezabily a mel bys sklizen 2x tak vetší
Zdraví,nechci rozumovat,ale podle fotek mas asi problém se sviluškami,soudím podle těch bílých teček.Nemáš ze spodku listů nějaké broučky?A Jestli to není ono,tak i tak není něco v pořádku.
Kľudne rozumujte a poučujte potrebujem vedieť aj rady od skúsenejších dneska ich idem skontrolovať ale nemyslím že by to boli svilušky(vošky) ale skôr nejaká choroba listov skúšal som to aj hnojiť ale nepomohlo. Teraz sa chystám kúpiť plagron alga bloom na kvet tak neviem či to pomôže alebo v čom inom by mohol byť problém.
No jestli tam nic není tak nevím,ale radši to zkontroluj pořádně,a ještě mě taky napadá to že tam máš málo světla.Ale nevím to je jen taková hypotéza,no držím palce.
No pozeral som sa na to dneska a fakt tam sú nejaké malé beštie čo po tom lozia môžete poradiť čo na ne lebo fakt napádajú to hnusne a chcem s toho aspon niečo mať
No já nic osvědčeného nemám,ale buď zajeď do zahradnictví a tam něco mít budou,nebo pohledej na internetu.Ještě se podívej do Problémů s listy tam něco taky najdeš,někde to tam někdo řešil.
Dakujem všetkým za K++ dievky to určite odcenia ale za seba by som si to určite nedal ked som dlho prehliadal takýto problém. Dúfam že sa s toho vschopia a dojdú normálne bez nejakých problémov. Zajtra sa idem pozrieť do záhradníctva a nájsť niečo na tie malé beštie a ešte aby sa aj uzdravili.
Tak zatiaľ KEEP Growing
Edit:
dneska som kúpil niečo proti hmyzu voškám a podobným svinstvám ostriekal som s ním rastlinky tak snad to vyrieši problém
Cya Growers prinášam vám jednu fotku z dnešného podvečera ako vypadá List a čo je s ním je tam trochu červený odtieň ale to je od svetla v izbe.Inak sa mi zdá že tie paličky sú nejaké malé alebo že to vôbec nerastie či to tak má byť že takým pomalším krokom to ide?
A ešte pred chvíľou som čítal o sušení a mám len dve miesta normálna izba alebo špajza aj ked viem že je od toho ešte daleko ale chcem byt pripravený
Dnes podvečer som navštívil kamráta ktorý mi prechováva jedneho durban poisona 1x no name a 1x Mataro blue.Ale to ked som uvidel čistá závisť Durban má okolo 120CM a mataro blue tak 80 CM a no name už kvitnúci ho pálky tiahnu kus k zemi aj ho požrali nejaký hmyz.
Inak Durbana má veľmi krásneho bohužial musíte veriť len mojím slovám foto možno niekedy uvidíte až ked ich seknem zajtra by som sa mal pozrieť už aj k mojím a prinesiem vám nejaké nové foto tak zatiaľ čus
Tak tu sú sľubované fotky nejaké makrá a hlavne zábery na listy vôbec neviem čo s nimi je ako im pomôcť preto prosím all Growerov čo sa vyznajú nech poradia inak pod listami aj paličkami sa robia akési pavučinky a nwm vôbec čo to je