Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárec, Big buda budu sklízet koncem příštího týdne, jelikož už to strašně přemrzavá a nevypadaj dobře...,jinak Bubblegum ještě schne, sklízel jsem ho přímo po dešti, takže to by bylo nasáklý jako prase, ale tak za těch 5dní by to už hohlo bejt, cca 20g mokrýho jsem musel vyházet, jelikož se objevilo trochu plísně, ale už se na něj těším , vypadá fakt dobře.
jj taky ty príspěvky mažu, má to tu hezké :p a já mám na mysli začínajíci plíseň na paličce těsně před sklizni třeba :p jak to usušíš, tak to sou krásně osypané šutříky pryskyřici = jak už jsem psal MŇAM ! díky
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Jak tam píšu, použil jsem to pouze u jedný kytky, kterou jsem potřeboval sklidit dřív a jelikož nebyla další s kterou bych to mohl porovnat, tak nemužu sloužit. Ale materiál je dobrej i když byl sklizenej fakt brzo...
No,tohle jsem chtěl slyšet. Já ho používal taky,a ze začátku jsem moc nevěřil,že to pomůže,ale opak byl pravdou,sklízel jsem prakticky o týden dříve,zvlášť tu co jsem sekl včera,ta byla plně zralá jak má být. A vše potom moc dobře chutná. Chtěl jsem jen vědět jestli jsem neměl jen haluz. Ale vypadá to ,že ne. Jinak K + za ochotu a za Bubblegum × White Widow. Ať to kvete!!
Zdárec, tak dnes večer jsem sekl Big Buda XXL, je toho vcelku hromada, pár kylo mokrýho, tři kytky maj solidní palice, další dva kousky jsou takový řidčí ale voní to suprově, asi nejlíp ze všeho co jsem tenhle rok sklidil. Klon moc nenakynul, takže z něho moc nebude, tak 15g odhadem .
Tak po dlouhé době bych to tu rád uzavřel. Buhužél nebyla možnost to převážit, takže přesný čísla vám nepovím, navíc do teď to ještě nemám zpracované , ale hrubým odhadem bych to viděl tak, že z Big Buda xxl bylo cca 800-1000g.
Co se chuti týče, je to fajne pokouřeníčko, zhulenost kolikrát až moc brutální .
Pokud někdo přemýšli o nákupu této odrůdy na outdoor výsadbu, mohu jí jen doporučit ( i když jsou samozřejmě lepší), ale chce to vysadit na opravdu slunném místě, pak by neměl být problém ani s dozráváním. Výnosnost, pokud tu bude zasazeno přímo v zemi, bude hodně slušná...Toď asi vše..
tomu rikam poradnej,dobrej material,skvely misto,skvely pestitel,krasna uroda,mas co koštovat pres zimu skamosema velky K . velka inspirace pro vsechny ..
Dík za koment, pěst je to sice z minulého roku, ale ještě teď je co hulit a ještě dlouho bude , štve mě že tenhle rok nevyšel, ale na suchu rozhodně nejsem . Ale ta groweřina mě fakt chybí . V brzký době bych měl rozjet další projekt, micro indoor - ale bude to pecka .