Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tahle kytka je haluz jak svině. Je to Durban Poison a vůbec ne nevětví, roste přímo vzhůru a to je přímo pod světlem. Veškerou energii dává do růstu dvou spodních postranních větví, takže ty jsou delší, než samotný vrcholky. Asi to bdue tím, že DP je 100% sativa. Haluz.
Up up you mighty race!
You can Accomplish what you will!
Marcus Mosiah Garvey
It always seems impossible until it is done.
Nelson Mandela
Maličký Critical+ - roste celkem pomalu, s kamarádem, který ho taky jede jsme se na tom shodli. Nějak se mu nechce.. Na to, že si libuje na světle už 20 dní.. Nevim nevim no.
Up up you mighty race!
Marcus Mosiah Garvey
Nelson Mandela
Purple One/G13/MTF - Dole jsou vidět následky přehnojení. Tahle kytka má vždycky fakt žízeň. Ještě k tomu má velký vějířovitý listy a když prostě nedostane hned druhej den napít, listy jí hned jdou k zemi. Jakmile dostane vodu, do 20 minut jsou listy zase krásně nahoře.
Up up you mighty race!
Marcus Mosiah Garvey
Nelson Mandela
Spokojeně si kořenící řezy. Nevím, jestli to znáte, ale u těch malejch RW kostek je hrozně nahovno, že prostě nestojej. Pořád padaj. Vyřešil jsem to tak, že jsem je šoupnul do plastovejch víček od PET láhví.
Up up you mighty race!
Marcus Mosiah Garvey
Nelson Mandela
Původní příspěvek od Zoder zdravim, snažim se o něco podobnýho se stejnym světlem v pěřiňáku zaujalo mě to stínítko, to máš řešený nějak na sklápěčku nebo to tam takhle je normálně na vejšku?
...
a kdy to vidíš na ven, 1. ho?
... jo a ještě, moch bysi dyžtak nějak fotit i průběh toho řízkování, o něčem podobnym uvažuju na příští rok právě, jen si myslim že to chce začít o dost dřív ... ale asi už se ti to tam i špatně vejde ... nebo ne?
Původní příspěvek od MDe_ Já bych se moc neradoval s takové velké kytky na ven. Měl jsi chvíly počkat nebo si udělej řízky z matky , která ti ukáže že je to matka
Je to hermouš, půjde pryč. Rozhodně nepůjde ven se samicema, takovej libovej šuk do ostatních holek mu nedopřeju.
Up up you mighty race!
Marcus Mosiah Garvey
Nelson Mandela