Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No vida že se daří od trampot cos měl přehnojíno už uteklo spousta času a hle paličky sou na světě maš to hezky taky se mě to už pomale chylí ke konci no tak hodně zdaru a nech si chutnat
cus no to musim zaklepat,po přehnojení žádnej velkej problém jen ty listy mi dělaji šachry machry ve skříni jestli dusík nebo......netušim.jinak kytky boptnaj nádherně a jsou sakra cejtit maj 32den květu a pomalu se připravuju na flushing...jinak jsem rád že se kytičky někomu líbjej.Mrk jsem na tvoje kytičky a taky ti pěkně valej mněj se fajn a at nám vesele kvetou dál
Hmm nedělej si starost když jdou holky do posledního kola samovolně jim žloutnou listy jestli myslíš tohle jinak dík za hodnocení trošku se mě to nepovedlo byl sem pracovně vytížen a nedostalo se těm mejm holkam tolik pozornosti kolik by potřebovali ale i tak pohoda mam v merku neco většího Tohle bylo spíš jen tak na spestření zima byla dlouháJo co používaš za hnojiva ? Jestli tiflekatěj listy maš zas přehnojíno jestli ti celkově žloutnou doporučuji přidat fosfor a draslík príma věc od plagronu p-k13-14 vím je to investice ale .... Skus ještě do destilovane vody rozmíchat trochu vapna a zalej třeba polevkovou lžíci na litr a pul třeba petku od matonky nende o upravu ph ale o dodaní vapníku do pudy každopadně pujde buď o přirozeny zhoz listu ale myslím si ža se bude jednat o nevyvaženou stravu skus nic tím nezkaziš jo jestli nechceš utracet za to p-k 13-14 od plagronu osvětčili se mi kopřivy setleny ve vodě ale řeď pul deci setlenych kopřiv na litr a pul voudy dostaneš draslík a fosfor v přírodní formě ale opatrně ze zalivkou nezda se to ale je to síla rad sem pomohl draku je to tady takoví že ti nikdo ani nenapíše žadnej sou ani rada připadne mě to kolikratb že to publikuju jen pro sebe tak tak třebe spolunekdy dame brčko co víš
jojo tak nejak to myslim listy žloutnou od kraju.jinak hnojky mám jen plagron alga blom a grow,fish mix na postřik použival jsem ho i do zálivky ale už jsem ho vypustil a to je vše no musí to stačit ale o pk 13-14 přemýšlim jestli budou love tak ho koupim jinak žádný fleky na listech nejsou tím usuzuju že přehnojený by být nemněli momentální dávka je 8ml blom 2 ml grow 2l vody deštovka.zalívám,až po vyschnutí hlíny 2-3 dny....jinak no chtělo by to více komentu ne jen u mně ale celkově a stim brčkem třeba už jsme ho spolu dali svět je malej a třeba ho ještě fakt spolu spálíme moc děkuju za rady a to vápno skusím určitě zatim a díkec
Zdar tak ten muj boxík mam vylepenej alobalem ale myslím že to jak to maš ty je lepší (bíla barva) nekde sem četl že bíla barva odraží víc barevnyho spektra potřebnyho pro život rostlin než alobal.Jo ty semínka myslím že nende zas tak moc oto jestli semeno nebo řízek spíš o model schvalně sem si koupil semínka skunk1 ma tu vlastnost že nasadí velky paldy a je pro začatečníky tudíž mě bylo jasny že to v tom mím boxíku(co dum dal) vyroste pěkně stoho plyne že se chce spíš pořadně rozhodnout co pěstovat a taky si otom modelu neco zjistit jak vysokej bude naročnost pěstovaní odolnost atd.jinak ze semen sou podle mě kytky sylnější a vytalnější ale vyděl a sam sem vypěstoval hezkou travku aji z řízku jde oto mít dobrej vyběr pěkny vytalní řízky vyběr z většího množství
čus ve spolek po delší době malej updat abyste viděli jak mi rostou kytičky ve skřínce dnes mam 44 den na květu a zrajou myslim krásně kytky dostávaj už jen vodu žádná hnojka jedna fotečka at se juknete zítra nahážu vice fotek joooo abych nezapomněl proběhla koštovačka kouření a spokojenost se mi do hlavi valila tak zítra naviděnou
Nooo Taky ti pěkně kynou holky maš to moc pěkny škoda klíďo bych poměnil a rad ochutnal no jen tak dál začínam byt napukanej jen se dívám už ti taky voní myslím celej domek a co dál maš nejaky projekty ja sem teď nedavno napical semena na venky a už to valí jo a dík za radu stou páskou ale brzo to seknu a nechcu na ty skříni co mam nic dělat bude rozebrána a nejspíš ju věnuju nebo vyhodím ale určo využiju mam na planu neco novího zas se ozvi zatím
čus jj kynou taky krásně na svuj první květ ve skříni jsem docela spokojen zatím sem jel jenom zahrádku ale tohle je prostě pecka vypěstovat si ve skříni krásný šišky no jinak výmněna muže proběhnou až budou ke kouření taky bych ochutnal skunk1,jinak pacháč jsem skoušel dávat ale kvuli teplotě sem ho do bedny nedal takže vuně je pronikavá od mojí kočky to slyšim každej den že to smrdí čím dál víc,ale jako pohoda žádnej stres....... no out jsem letos nějak časově zanedbal teprve klíčej semena,venku mam 4kytky passion2 a noname.druhy pěst planuju nevim kdy možná aš na zimu budu se venovat zahrádce.......koukal jsem na tvoje noví fotky a pecka zrajou jak plánuješ uplný dozrání jestli dva dny tmu nebo tř,někdo dá dva dny svetlo a dva dny tmu stímhle nemám skušenosti tak nevim co je nejlepší.......tak hodim jsem nějaký fotky čekal jsem lepší ale foták nechtěl šlapat