Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je nutni ten vyrobeny zvlhcovac co tam mam je to plechovka od redbulu a do polovice je tam voda a handricka,,,namocena do polovice ked to je nutne kolko vodi tam mam dat do plechovky,??
Příjde to jenom mě nebo jsou ti groweři rok od roku hloupější? hele, těch 40w je podle mě moc, to budeš mít strašný skéro který tě po prdu zabije ..abych nebyl úplně OT, tak ti poradím..co třeba LED diody? Viděl jsem pěkný kvítka pod LED a spotřeba je skoro nulová.
chcem sa spytat ked zmenim teraz rezim den cislo 7.. zapnutie boxu bolo o 6:30.. a vipnutie 00:30 a teraz musim to spravit zebi sa zapol 22:00 a vipol 16:00 18/6 stane sa kytke nieco??? ked to tak spravim,????
zmena je preto lebo dnes nam celi den nesiel prud a box bol zapnuti na 1.30 hod to je malo ale chcem ho zapnut o 22:00 stane s a jej nieco z tej tmy a zmeni rezimu???
čau,
vzhledem k tomu jak máš malý kytky se neboj žádnýho negativního efektu. Nastav novou periodu a ty kytky se ji normálně chytnou. Maximálně omezíš lehce růst na pár hodin, možná dní, víc ti to udělat nemůže. měj se
http://www.mazar.cz/cs/produkt/9-ma...x-600w/?katID=4 tady...ten je pro tebe těžce ideální a přímo cennově přijatelnej .sou tam i levnější koukni se no.nevidím v tobě zrovna velkýho průkopníka a investora(bez urážky)takže bejt tebou koupím sodík :-)
myslis takovy hnedy?to muze bejt prehnojeni nebo spaleni...vlhkosti taky...ted se me to taky mirne dela...na 90% prehnojeni.ale moje kytky už vypadaj celkem jinak