Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Bitir Mensi up. Test hnojiv advanced nutrient.
Conoiserum A+B bloom.
Big bud, b52, overdrive, bud candy, sensizyme a rhino skinn .
Polovicni davky ,zatim nepouzito overdrive .
Voda destovka ec0 . Po namichani ec 1.7 ph z puvodnich 7.2 na rovnych 6. Jen do druheho dne stoupa v nft na 6.3 a objevuji se deficity , takze musim pouzivat kyselinu , mozna to maji delany na plny davky ,ale ec3 jim lit nebudu. V pozdejsi fazy kvetu dam plnou davku A+B a polovicni davky doplnku ,uvidim co to udela, dam info.
Snad to nekomu k necemu bude , jen dodam ue roztok voni uplne jinak nez s JIDB , neco jako hrozny s boruvkama. Good luck
Joo, to je mi jasny , ale momentalne mam naprseny 3000 litru destovky a osmozu nemam .
Ja myslel ze mezi tim neni rozdil tyjo. Max ve vystupnim ph. Zkusim to provalit osmozou od kamosa a uvidim co to udela.
Dik za echo.
zdravím, někdo nějaké nové info o AN? mám teď celou sadu a chystám se jí používat do NFT.. hlavně k tomu budu používat místo sensizymu ten ancient earth organic.. dost se na ty hnoje těším.. celkem mě zarazilo, že ta tarantule má tendence se kazit bojím bojím
an neni spatne, nekomu prijde slozite davkovani, je to jednoduche, do nft bych volil spise metrtop nebo cannu aqua, zkousel jsem an v kokosu a vysledna chut super
no právě metrop jedu a ten už mi nikdy nesmí do bytu.. nechápu, proč to všichni vychvalují.. za mě nejhorší hnojivo vůbec!!!! a že mi jich rukama prošlo..
Původní příspěvek od bulik Proc ti nesmi metrop do bytu? Muzes trochu rozvinout? Premyslel jsem ze ho zkusim.
vzal sem jen tři flašky a to MR1 MR2 a callgreen.. v růstu celkem v pohodě, tam si není naco stěžovat, ale v květu sem u všech modelů měl pokaždé nedostatky určitých prvků.. a bohužel nejsem první, co se s tím setkal. další věc, co mě celkem vysírala, bylo to míchání.. ty hnoje jen tak nerozmícháš jak jiné, je potřeba s tím kvedlat a kvedlat. to by se ale dalo přežít, ale ty deficity bohužel ne.. třeba to dělá jen v hydru, bohužel sem je v jiném médiu nezkoušel. co na druhou stranu mohu říct, nebyl problém s kolísáním PH a ty flašky než člověk spotřebuje.. jsou fakt hodně koncentrované. jinak sem tento problém u jiných neměl a to už sem zkoušel kde co. zatím asi největší spokojenost s G.E.T. hnojema. tam sem používal jen základ + powerhtrive. Ale tyhle hnoje měli pro změnu hodně zvláštní booster. Přidával si práškové PK a 4 dny nato si to měl stříkat přípravkem, což mi v květu nepřišlo moc fajn. Pak sem to jel bez postřiku a fakt byly super. A asi nej co sem zatím kdy měl a načem sem hooooodně dávno začínal byly Canna. Ale s těma mám zkušenost jen do hlíny. Cannaaqua bude určitě taky super.
Zdarec, jedu teď s AN :hobbisist level+junglejuice A+B+C, prostor 90x90 Vero29 6x . Kytky rostou velice slušně . ph perfect rozhodně nefunguje tak ,že srovnává ph vody ale pouze snižuje asi tak o 1,5-2 dolů. Takže musím přidávat hydroxid sodný. Jinak stačí číst a dá se vybrat co potřebujete za doplňky. odjel jsem s hnojivem 3 kola a ještě tak na 3 kola mám. jediné co tak jsem dokupoval b-52 ve finále tedy 6-7 kol 2.500 Kč
Původní příspěvek od Hugito Zdarec, jedu teď s AN :hobbisist level+junglejuice A+B+C, prostor 90x90 Vero29 6x . Kytky rostou velice slušně . ph perfect rozhodně nefunguje tak ,že srovnává ph vody ale pouze snižuje asi tak o 1,5-2 dolů. Takže musím přidávat hydroxid sodný. Jinak stačí číst a dá se vybrat co potřebujete za doplňky. odjel jsem s hnojivem 3 kola a ještě tak na 3 kola mám. jediné co tak jsem dokupoval b-52 ve finále tedy 6-7 kol 2.500 Kč
S tím hydroxidem sodným si to možná poplet ,nesnižuje PH (hodnota PH 14).
Kdo Ti doporučil používat hydroxid pro úpravu PH? Nepozoruješ ,žádné problémy u kytek?
abych to do objasnil tak se kapku rozepíšu. ph test mám pouze do vody. z kohoutku načepuji vodu která má cca 8 ph přidám hnojivo podle tabulky a klesne kolem 7. když vezmu vodu ze studánky která má cca 6 a přidám stejnou dávku hnojiva klesne na 4. musím přidat cca 20-30 kuliček hydroxidu do 25l vody a ph je ok. Jinak kytkám to problém nědělá ,nebo alespoň ho nevidím. stonky jsou silné a listy sytě zelené.
Vzdy ma fascinuje ako sa tu naklada na veci ktore patria co sa tyka ceny medzi drahsie..vid led alebo hnojiva AN.. hold z hovna bic neupletiete..krystalonoví hnojici hlavne ze svietite sodikmi a 5korun do hnojiva je problem len mi nehovorte ze neni o peniazoch