Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rákosníček ou pěkně pocukrovanej samec! držíš ho? docela bych tim prcnul nějaký ty svoje alieny, měl jsem pár samců, ale teda necukroval ani jeden
Je strašně pocukrovanej, nato že na něj skoro nejde světlo . Vypadá to tak nějak na mix pheno, po Tahoe og je ta stavba, listy a internody jako og, ale cukr jako Alien kush . A zasmrádá taky dost, částečně nakysle, podobně jako Lerrda, ale pak je tam ještě něco jinčího, takovýho ostrýho...
Jinak jo, drží ho ted náš známej a v létě se zase vrací ke mně.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove
Je strašně pocukrovanej, nato že na něj skoro nejde světlo . Vypadá to tak nějak na mix pheno, po Tahoe og je ta stavba, listy a internody jako og, ale cukr jako Alien kush . A zasmrádá taky dost, částečně nakysle, podobně jako Lerrda, ale pak je tam ještě něco jinčího, takovýho ostrýho...
Jinak jo, drží ho ted náš známej a v létě se zase vrací ke mně.
no třeba ten larry x puprs ani nevoní to je smrad jak 3 dny starý ponožky a s tou sílou jsi měl pravdu, možná je to už i na škodu
tak hlavně, že ho držíš! líbilo by se mi tim prcnout toho mýho nejpocukrovanějšího aliena