Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jelikož se mě v tom mém 15l kýblu kazila voda vyrobyl jsem si novou nádrž a rovnou dal nové hnojky je to nádoba z protejnu nádoba je 3l takže uvidíme jak často budu muset dolévat vodu
čau podle mě jsi to přepínal dost brzo, já mám tady v tomto stejném systému odjetých pár kol a vždycky jsem přepínal až jsem je měl vysoké kolem 30 cm, i když to u některých modelů trošku přerostlo, tak se vždycky nahoře našlo ještě nějaké místěčko kam to pozohýbat. Taky když jsem jel první kolo tak jsem se unáhlil. Chce to fakt poctivě zohýbat a něchat klidně delší dobu na růstu a vyhrát se s tím vyplněním prostoru, ve finále se to vrátí.
Zdar no vim že jsem to přepl brzo sam to tet vidim ale čas nelze vratit a ja stim už nic neudělam je to nezvyk ze 400w na 150w vertikal příští kolo budu chytřejší beru toto kolo jako pokus omyl
Jelikož jsem jel tuto techniku poprve výsledek nebude nijak moc dobrý síť jsme nezaplnil ani ze 3/4 ale v příštím kole to nechám dele a výnos bude 2x takový paličky jsou krásné a tvrde uvidime jak budou chutnat .......
no nevypada to spatne. mam taky spaleny listy od sodiku a to fakt solidne. nikdy sem nemel kytku co tak zloutne vypadaj jak ty tvoje jen trosku vetsi. jinak hezky je videt ze se i to pekne sisati.