Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250w v-bog aneb zimní zahrádka :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
myslíte že jde v takhe malym boxu překonat hranici g/w
ano
ne
jedině s jednou hodně vynosnou odrůdou
možná
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Zdar

Hlavne je treba nestrikat kytky, kdyz kvetou, urcite ne, kdyz uz jsou za pulkou kvetu. Ale o tomhle se tu pise vsude ne ?? Takze priste bych radeji vychytal poradny odtah - pritah, udelal si poradek v boxu at se nikde nevali prach, umyt si poradne ruce kdyz jdu do boxu, nepoustet zvirata do boxu apod a potom je hodne mala sance aby se ti do toho pustila plisen, pokud ovsem jsou kytky zdrave

a hlavne jsem zjistil docela dulezitou zasadu - obcas kdyz se o kytky staras mene, tak je to lepe

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 08-03-2011 v 15:30 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

čau tu zasadu uz sem taky zjistil :-)no nwm prostě mi to nedalo a postřik jsem to, nerad bych aby mi to zplesnivělo, protože se mi to tam bude mačkat, už těd se to vlastně mačká a v boxu mám cisto, ten jsem vystrikal. ale psi chlupy mam vsude

Old Post 08-03-2011 v 15:58 PM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OutDoorEr
Stálý Člen

Karma uživatele OutDoorEr - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

heh další mohl bych se prosímvás zeptat,proč jsem dostal karmu-??o5 pod anonymem dost mě udivuje,za co se tady dostávaj k-...jako noname špína múžu dat k- celýmu groweru...ale ja sem psal v komentu u Q berta...kdyby tam bylo jméno,vubec to neřeším.http://grower.cz/forum/showthread.p...1959#post951959 posudte sami,jestli je to na k- mělo by se odstranit ta moznost anonymyty...každej zkomplexlej zmrt si to pak dává jak chce...samozřejmě vím,že jsem jen ubrečený děcko
edit.nechci viděl,kolik za tohle dostanu -

4xOrange bud mikrogrow

85101

1.Out by me OB,NL+F2 by Cerzyn 2011

Old Post 09-03-2011 v 15:57 PM
OutDoorEr je offline   Profil uživatele OutDoorEr   Find more posts by OutDoorEr   Foto galerie člena OutDoorEr   Click here to Send OutDoorEr a Private Message   Add OutDoorEr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele OutDoorEr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

citace:
Původní příspěvek od OutDoorEr
heh další mohl bych se prosímvás zeptat,proč jsem dostal karmu-??o5 pod anonymem dost mě udivuje,za co se tady dostávaj k-...jako noname špína múžu dat k- celýmu groweru...ale ja sem psal v komentu u Q berta...kdyby tam bylo jméno,vubec to neřeším.http://grower.cz/forum/showthread.p...1959#post951959 posudte sami,jestli je to na k- mělo by se odstranit ta moznost anonymyty...každej zkomplexlej zmrt si to pak dává jak chce...samozřejmě vím,že jsem jen ubrečený děcko
edit.nechci viděl,kolik za tohle dostanu -

hehe ubrecene decko

jo jinak jak to roste IcanLearnUgRow ??

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 16-03-2011 v 14:37 PM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

čau bloody no jde to,kvete to, avšak to moc nebobtná a co jsem porovnával podle fotek , přijde mi že muj pog je zralejší než otatních z těch samejch řezů. nwm jestli ty hnojky nebo podminky(teplota) to ovlivnou, a ani to moc nevoní ani nelepí mi přijde :-( už se mi i jedna šiška připekla,protoze pri manipulaci se uvolnil drat a ona se od spodniho pletiva zvedla k vybojcer,ale beztak se mi celkově zvedla teplota a přijde mi to takovy světlejší, tak jsem zase nasadil moji super plexi ct :-) A taky mi dnes dorazily predátoři proti smutnicím kterejma mám zamořenej dlouhej celej byt.Podle mě to musí taky ovlinovat ,někdo mi řikal že ani zas tak ne ale ja myslim že jo, ale těd už beztak pozdě aby to vyrazně ovlivnilo , ale aspon se jich zbavim :-) brzo budou fotky

Old Post 16-03-2011 v 22:31 PM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

čus lidi tady jsou nový fotečky, holky sou 56.den na režimu 12/12. od 48.dne dostavaj už jen vodu. teplota se drzí na max 32 u vrsku, a vlhkost kolem 40% přes den, v noci stoupne na 86% uz- na noc vypinám větráky ,když jdu spat.S listama se něco děje ale kašlu na to beztak to do dvou týdnu setnu.
1.fotka white widow
2. ostatni zvrchu
3. nebula
4. pot of gold
5. zas wdowka

Naposledy upravil IcanLearnUgRow 22-03-2011 v 23:36 PM

Old Post 22-03-2011 v 22:16 PM
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

zdravim ve spolek, jsem tu s fotečkama z 65. dne květu, holky jsem dnes prolil 6 l vody(dvojnasobek než normalně) a teče z nich čistá voda, jen s kousky hlíny, takže se těším na nejluxusnejší chut :-) A těd už mi přijde že se to mění každým dnem :-) , hlavně bilá wdowa mi dělá největší radost .
Těd asi zkratim periodu o 2 hodky světla a jedný nebule propíchnu stonek hřebíkem a uvidim coto udělá , když tam mám dvě nebulky tak to můžu porovnat.
Viděl bych to že to nechám všechno do 70.dne, musi to stačit , nejradši bych to zkosil na dvě části, ale nemůžu si to dovolit kůli smradu, už začli pekelně vonět, a sušení bez pacháče by v paneláku byla šilenost.

Edit: 1. foto pog

2.nebula
3 . wdowa
4 .ww v celý svý kráse :-)ta má fakt nejvetší palici , dělá mi radost :-)
5.vše krom ww

Naposledy upravil IcanLearnUgRow 31-03-2011 v 13:02 PM

Old Post 31-03-2011 v 12:40 PM
Huloprt
Nový Člen

Karma uživatele Huloprt - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

cau kamo,kolik myslis,ze to hodi k huleni?

Old Post 31-03-2011 v 17:32 PM
Huloprt je offline   Profil uživatele Huloprt   Find more posts by Huloprt   Foto galerie člena Huloprt   Click here to Send Huloprt a Private Message   Add Huloprt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

čau nevím proč se sice ptáš, samotnýho mě to hrozně zajimá, každej den koukám na thready ostatních ve stejný wataži, a porovnávám, už se nemůžu dočkat až to budu vedět :-) jinak jsem rád ,že mi sem zas někdo něco napsal, že to někoho zajimá aspon :-) a ja si myslim a doufam že tam bude aspon stopa, aby mi to aspon chvili vydrželo. a kolik tam vidíš ty mimochodem? :-)

Old Post 31-03-2011 v 20:25 PM
Huloprt
Nový Člen

Karma uživatele Huloprt - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

prave nevim ted delam prvni indoor a jsem zvedavy co s toho bude. mam l.a.confidental na 2x 600w sodik tak uvidim jsi uz odbornik na kytky, ja totiz moc ne krouti se mi velke listy do vecka, nevis co mi chybi nebo nadbiva dik 100 az 130g

Old Post 31-03-2011 v 22:38 PM
Huloprt je offline   Profil uživatele Huloprt   Find more posts by Huloprt   Foto galerie člena Huloprt   Click here to Send Huloprt a Private Message   Add Huloprt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

hh to se ptas bo rikáš že jsem odborník? to zcela určitě nejsem založ si thread , nadhod fotky, nebo porovnej svoje kytky s jednou z miliardy fotek , který jsou na groweru, řešil se tu snad každej problem. jinak krouceni listů si myslim , že bude bud od tepla nebo od vlhkosti .

Old Post 31-03-2011 v 23:52 PM
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Organika kosaa Příspěvek č. 60

zdravim lidi, tak dnes sem se rozhod ukončit trápení holek :-) Byli 71 dní na květu, Jedný nebule jsem na pokus propích pár dní před sklizní stonek hřebíkem a holky sem dnes měl celej den na balkoně, když tak krásně svitilo, aby dostali nějaký uvčko taky :-) a pak jsem to završil zalívkou vařicí vodou z rychlovarný konve
Ještě dopíšu info,později.

Tak tady jsou fotečky a tímto startujeme jako obvykle tipovačku
kolik myslíte že toho bude sucheho.Ještě vymyslím cenu pro víteže, 3 nejlepší tipy něco vyhrají :-)ještě přidám fotky s mokrou váhou.

1.celek
2. fotka ww
3. ww z blízka
4. nebula
5. chronic- toje nejslabší článek

Naposledy upravil IcanLearnUgRow 06-04-2011 v 16:17 PM

Old Post 06-04-2011 v 16:06 PM
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

tady další
1. pog
2. toje 2. nebulka s propichlym stonkem
bouzel nlx se mi nezdarila ani jedna aspon slušná fotka.

Old Post 06-04-2011 v 16:25 PM
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

149g

Old Post 06-04-2011 v 16:29 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

sakra ty si rychlej, ještě sem ani nehodil fotky samotnejch rostlin vypletenejch z pletiva a jejich váhu..
Tady jsou fotky rostlin bez pletiva s jejich mokrou váhou. :
1.nebula s propichlym stonkem - 150g
2. pot of gold - 100g
3. druhá nebula - 87g
4. nlx - 170g
5. white widow- 205g
a v dalším příspevku hodim chronica

Old Post 06-04-2011 v 16:40 PM
Pan Pája
Host

Příspěvek č. 64

zdar IcanLearnUgRow
mas to hrozne listnaty, nejspis kvuli tomu pomeru 5-10-5 co je v hostickejch slepicincich. A toho kuprikolu si tam mohl striknout vic aspon by o bylo trochu ocukrovany.
Vidim to na max 120g listnatyho materialu.. Good luck v pristim kole. Uz planujes? Bude bubbler?

Old Post 06-04-2011 v 16:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-03-2008 - zimní zahrádka) - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás