Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze jestli dobre pocitam, chces to mit nejakych skoro 80 dni na kvetu.... To bude mazec! Hehe, slysel jsem uz i jinde o tomhle modelu. Takze , jesli fakt moc nehulis, tak mej radeji kolem sebe par zkusenych, protoze to bude solidni palba:-) Jinac uz jsem si ji vcera taky obednal, aby doplnila obecenstvo v dalsim growu. Tak, at to dotahnes do do zdarneho konce!!!
Zdravím priaznivcov tejto nevšednej záľuby, akou záhradkárčenie nepochybne je...
Dnes som po 5tich dňoch videl svoje krásky a nemohol som sa vynadívať...je to proste nádhera, nenapadá ma nič iné čo by som napísal...
Už to len dotiahnuť úspešne do konca...
Sorry za kvalitu foto, ale nechcelo sa mi zháňať po dome foťák, budem fotiť aj ním ale až od budúceho týždňa.
Nazdárek,
najskôr chcem poďakovať za karmy, potešili...
Takže...koniec sa blíži, dnes sa skončil 11ty týždeň, zajtra začína 12ty a síce posledný týždnik ich pomerne dlhého života.
Dnes som to pofotil, poobzeral kolko tomu ešte asi treba a...
Musím povedať že rastliny vyzerajú super, jediné čo treba treba banke Royal queen seeds vytknúť je stálosť , resp. nestálosť odrody.
Proste 3 rastliny- 3 phená
Na fotke to vidno najlepšie:
rastlina naľavo pripomína skôr indica pheno, pevná konzistencia, orosenosť parádna,
rastlina v strede je úplne čistá sativa, nadýchaná až riedka konzistencia palíc, velké kalichy, orosenosť veľmi dobrá,
rastlina napravo vyzerá najlepšie, pevné šišky, orosenosť priam luxusná.
Posúďte sami.
Vypada to hustě a myslím že to bude dobry kouření pod usporkama (CLF) sem nezkoušel hodně tady otom čtu asi brzo vyzkouším ma tento styl dost kladu a sou aji pěkny vysledky jinak maš fakt pěkny kytkyky dobrou chuť ať se daří
Zdravím Vás,
z dôvodu pracovného vyťaženia som nemal čas dostať sa sem skôr, ale dnes som si ho konečne našiel.
Dnes podvečer presne v 84. deň, po 82 dňoch svetla a 2 dňoch tmy nastal čas na KOSU.
Myslím že to bol celkom podarený grow, uvidíme samozrejme po usušení a odvážení, zatiaľ som nad očakávania spokojný.