Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trošku jsem zapomněl na updaty a tak jsem to všechno dneska nafotil. Kytky v tomto boxu pojely fakt pěkně, obzvláště skunk n. 1, který musím vynachválit... nádherné větvení !!
Tady ten chválený skaňour. Dostal jsem ho jako bonus k objednávce, ani jsem ho neměl kam dát a tak jsem je oba zasadil do obalu od zmrzliny, ve kterém jsem řízky dostal. Z obalu vznikl parádní truhlík a kytky při zástřihu 1x hlavní vrchol vypadají takhle. Z vršků jsem si udělal klony, a ty teď vegetují v litrových květináčcích a chystám se je vysadit ven. Jsem zvědavý, co kytka s takovýmto potenciálěm předvede venku
Maš to pěkny)) No alestím potencialem skunk1 venku no hodně zdarupáč skunk 1 byl generovaný ke kultivaci indoor nebo skleník minimalně v našem klimatu ale skus to venku ještě hodně záleží od jake semenné banky to je každa ma totiž použity jiny fenotip druhu rostlin při křížení ze kterych odruda skunk1 vznikla jen abys nebyl zklamanej.Jinak zahradku maš vychytanou hrubě ti to šlape
Tak dneska jsem to v 50. dni skosil. Ano, vím. Klidně to mohlo jet do 60, i 70 dne, nicméně jsem ochoten obětovat pár gé za cenu aktivního high a svěžích chutí. Ale mobil se mi urazil a tak mám málo fotek a k tomu stojí za nic, no nevadí. Zde je ten skunk, hrozně se na něj těším, vypadá nechutně luxusně