Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar ty jo vubec nevim co bych mnek vysadit moc jse v tom nevyynam tak bych potreboval porAdit..no nami se mi pestit nehce bze s toho vetsinou nevyrostou moc pekne kyti.mam predstaavu ze bych jsi koupil 2 seeds a mam na ne 30euro...a nejakou odrudu ktera brzo vykvet a nevadi ji dys na ni nesviti celej den slunicko ...a este bych se chtel zeptat kolik vetsinou stoji postovny,dys jsi koupim ty seeds prez net.
Tak začínám schánět semínka.Dokuď je sčeho vybírat.
Odrudy jmenovat nebudu jelikož ještě nevím co se ke mě všechno dostane.
Jinak políčko až na jaře.Teď si jen při procházkách v přírodě vyhlížím kam to mrsknu.
Já mám na příští rok nachytáno asi 150 semen letošního křížence Lowryder 2 x Auto AK47. Něco půjde do kukuřice, něco na loňské místo, tak snad se aspoň pár jedinců dočká zdárného konce. V plánu je ještě přikoupení něčeho od KC Brains, protože jsem byl s letošním výsledkem hodně spokojený a chtěl bych se také vrátit k Durbanu, který byl předloni venku také výborný. Tož tak
Zdarec kazdopadne mrdy budou pristi rok tentokrat to vezmu pevne do svych rukou a postaram se o kytii hned zprvni jsem rozhodnut objednat si 20 fem. od Paradise =) s tim uz toho musim nemaly mnozstvy napestit drzim vsem palce do new roku ad se to vyvede co nejlepe :P
Čus Chtěl bych se zeptat jestli mi někdo neproda na jarní OUT nějake řízky bydlím u Hlučína. Tak jestli by byl někdo tak ochotny tak by sme se mohli předběžně domluvit(kamošum nevěřim) Jo tak Děkuji předem
no,ja jako kazdej rok dam klicit vsechny seeds co mam(naco 2roci seeds?)
(jsou to prevazne nonamy)
jinac s kamosem mame new pole(zatim nedodelany) a predpokladana kapacita bude kolem 20 rostinek(rezy only-dle vyberu)
pak mam jeste jednou mensi policko(na severni straneale budis)
s kapacitou 9rostlin a tam dam noname seeds co kvetou dlouho
a zbytek pujde do kukurice
pak jeste mam v zaloze cca 5 beliku(only rezy)
a taky je kdispozici cast skleniku
takze 09 sezona go go go......
Ja by som chcel pestovat na rok 09 rozne odrody,co najviac fenotipov,co zozeniem a podla financii aj niecob znackove, nejaku 100 percentnu sativu a nejaku 100 percentnu indiku a hlavne to ma byť ekologicke.šetrne k prirode,prirodzene a co najlacnejšie.nejde my velmi o vynos ani o ekstremnu silu ale skor o kvalitnu,zdravu ganju pre vsetkych kamaratov a pre mna.hej, a este chcem zohnat semena lowrider