Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od brandon walsh To protoze jsou tu i taci, kteri nezanevreli a vedi, ze fetovat je horsi nez bonzovat. To oni me zasobi karmou pozitivni, narozdil od vas ostatnich.
Když si tak na groweru procházím různé thready, tak bych někdy rád zareagoval pouhým smajlíkem, ve kterém by jeden smajlík skákal druhému s rozběhem do zadku
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Od ty doby, co jsem se prestehoval z Mineapolis do Los Angeles, jsem potkaval rozlicne typy lidi - jedni me maji radi pro to, co delam, ti druzi me nenavidi. Vzdy se jejich pocty tak nejak rovnaly, ale co jsem prisel sem, vse je jako naruby Nemuzu vam mit ale za zle, ze jste dosud nepochopili vyznam a dosah me prace. Ne vsem genium se dostalo oceneni za prinos behem jejich zivota..
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."