Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je fuk, uz se stalo a az tak moc mi to nevadi, 60g taky dobry ne? Spis by me zajimalo, co delam spatne, ze mi to roste tak pomalu - v navodu na hnojeni pisou, ze se ma prepinat na kvet po dvou tydnech, ja prepnul po mesici a jeste mi tu rikate ze je to malo... to by pak celkove trvalo 2,5-3 mesice a u seminek se pisou celkove 2 mesice...
ale diky za rady, prihnojim teda jeste
--jinak, zda se mi ze se to vytahne jeste dost, kazdy den vidim zmeny, rostou skoro stejne rychle jak na rustu
a k tomu vic cist min se ptat... procet sem toho dost, ale o tom kdy prepnout na kvet sem zjistil jen to, ze je to zhruba u nejakych 20-30 cm, ale ze je to hodne individualni... coz ja jako zacatecnik nepoznam
hele zase spatna zprava pri prepnuti by meli rust o dost rychleji nez pri rustu jak sjem rikal, neco delas spatne. nevim co, ale neco jo. za tak dlouhou dobu by meli byt o dost vetsi! napada me treba teplota, ze mas moc vysoko. hlavne to uz nedavej zpet na rust, pac bys je jeste vice dojebal. s tim prepinanim...... je tady plno threadu v galerii - staci se koukat jak to kdo dela a nejak vybrat nejlepsi zpusob pro sebe! a poradne si precti faq.... to bych ti radil
mate pravdu.. tou teplotou by to mohlo bejt... v podstatě nemám možnost nějak teplotu regulovat... a kdyz zapnu nebo vypnu ventilaci tak to je rozdil jen minimální
V těch hnojících tabulkách píšou 2 týdny, což platí pro řízky. Ze semínek to trvá dýl (klidně i měsíc), ale jěště se hodně vytáhnou po přepnutí. Ty stoprocentní idiky jsou ale občas fakt extrémě pomalí. Můj mazar to dělal taky, ale já měl tenkrát jako začátčník tendenci je nechávat přerůst a tak byli akorát. A to jsem jich měl víc na menším prostoru. Taky to trvalo na růstu minimálně měsíc.
Zima taky přidává svý. A určitě bych nepřesazoval a přepínal v jednom dni. To můžou brát jako menší šok takžes to mohl klidně nechat, ještě týden nebo dva i se zástřihem, růst.