Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no to nvm prave,ale i kdyz mam starsi skrin,tak v ni je cisto akorat kdyz hejbu s kvetinaci tak je jasne ze spadne nejaka ta hlina ze spodu kvetinace ale jinak nic,na spodcich listu take nic nemam opravdu nvm cim by to mohl byt....mozna opravdu tim PH merim ho obycejnym BEN TEST PUDNI z growshopu....a ten mi ukazuje PH okolo 6,5
Původní příspěvek od Rejnold no to nvm prave,ale i kdyz mam starsi skrin,tak v ni je cisto akorat kdyz hejbu s kvetinaci tak je jasne ze spadne nejaka ta hlina ze spodu kvetinace ale jinak nic,na spodcich listu take nic nemam opravdu nvm cim by to mohl byt....mozna opravdu tim PH merim ho obycejnym BEN TEST PUDNI z growshopu....a ten mi ukazuje PH okolo 6,5
6.5 uz je dost vysoko, zkus to zhodit treba na 6
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Původní příspěvek od Rejnold zde dalsi fota, muzete mi rict vas nazor na tu vybojku jestli se mi to jen opravdu ale sviti spise nahoru ke stinudlu ze??
No to se ti jenom zda. Jak by prosimte mohla sviti vic nahoru?? Muhehhe
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Původní příspěvek od Rejnold zde dalsi fota, muzete mi rict vas nazor na tu vybojku jestli se mi to jen opravdu ale sviti spise nahoru ke stinudlu ze??
Sice já jsem OUT ale na toto ti řeknu jen heheh ale jinak se ti pěkně vytahuje At se daří
Ty vole .. na co jsi to ostrihaval ? chudák kytka .. listy i nahoře máš pokroucené jako prase .. no raději by jsi měl se pořádně podívat do FAG a pak zatít pěstovat ..