Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vlhkost 80-85% viz. muj posledni prispevek... Kytky maji teprve 12 dnu, neni to brzo? Staci rict a nastavim potrebnou hodnotu, jen ji potrebuji znat :-)
V cele nadobe a PH metr je jety jedno kolo v hline, davam ho do chloridu draselneho takze je necekane i udrzovany :-) Mel by ukazovat dobre, na pufrech hodnota sedi a sem tam ho zkalibruju, kdyz se mi nezda, takze snad OK.
vlhkost ani ph v tom nehraje takovou roli tim to neni... ty listy jsou podle me vprdeli kvuli tomu jak si to prepalil s EC na zacatku... pokud mozno hod ted foto korenu.. rikas ze jsou snehove bily ale vyfot je...jinak cistou vodu bych nedaval,,, namichal bych roztok s EC o 0,2 vyssi nez je EC samotny vody...
To FrYnK - Ahoj, no tu vodu uz jsem radeji vymenil, byl tam fakt megabordel. Je dost mozne, ze jsem je trochu ze zacatku smahnul, taky v tom jedu prvne, takze se zase alespon naucim :-) Musim to jeste vychytat, maximalne to zdechne a sezenu si dalsi flancky, hlavne ze uz ale budu vedet.
Takze ted tam maji kyticky roztok z odstate vody z kohoutku (EC 0.09 - PH 6.2), hnojivo jsem naredil podle tabulky Metropu na Full Water system a tedkom jsou hodnoty EC 0.50 a PH 5.8
Uz jsou dva tydny stare, tak to snad budou zvladat. Fotky korinku teda jeste dodam a ty spatne listy jsem odstranil, vlhkost jsem snizil, tak uvidime.
Buď v klidu, nic jsi nepřepálil. I kdyby tak se ti to neobjeví na listech až teď, mohlo to být něco v té vodě z řeky. Máš to dobrý, jen bych asi srazil tu teplotu roztoku lepší míň než víc, tak cca 19-20 ideálka (přes zimu mi to jelo 16-20 podle toho jak to nahřála lampa a pohoda), nedělá se tam pak sliz na kořenech ,atd. A vlhkost už takovou taky nepotřebuješ, po 14 dnech bych zvlhčovačku už odstavil.
No spise bych radeji nejake konkretnejsi udaje ohledne te vlhkosti uz jen kvuli pristimu kolu... Po 14 dnech by mela byt jaka? Pocitam, ze tech 60-70% ne?
Taky si myslim, ze to byl nejakej bordel z ty reky... Jinak co jsem cetl, tak teplota roztoku by mela byt OK mezi 20-24 stupni. Je to docela problem, protoze v mistnosti kde je box je kolem 21 stupnu a svitim na to 400W, takze ono to moc uz dat dolu nejde. Jeste moznost nastavit UFO na vetsi vykon, ale ono mi zase bude shazovat vlhkost, tak nevim... Jina moznost me nenapada...
Původní příspěvek od D@D No spise bych radeji nejake konkretnejsi udaje ohledne te vlhkosti uz jen kvuli pristimu kolu... Po 14 dnech by mela byt jaka? Pocitam, ze tech 60-70% ne?
Taky si myslim, ze to byl nejakej bordel z ty reky... Jinak co jsem cetl, tak teplota roztoku by mela byt OK mezi 20-24 stupni. Je to docela problem, protoze v mistnosti kde je box je kolem 21 stupnu a svitim na to 400W, takze ono to moc uz dat dolu nejde. Jeste moznost nastavit UFO na vetsi vykon, ale ono mi zase bude shazovat vlhkost, tak nevim... Jina moznost me nenapada...
Myslím že problem byla ta voda z řeky,nic víc.
Čím víc budeš hledat problemy,tím hůř pro tebe.Dej tomu čas a ono se to dá dokupy.
Vim o tom, ale tak treba se o tom co nejvice dozvedet. Problemy v tom nejak moc nehledam, z meho pohledu je to primitivni, staci dodrzet jista pravidla a vsechno bude jak ma byt... ale prve je musim znat :-) Uvidime jak to bude u me pokracovat, kazdopadne budu aktualizovat pro dalsi generace priznivcu teto rostliny :-)
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Nejake blizsi informace by nebyly? Kdyz uz to mam, tak bych to testnul pouzit, ale nechtel bych to nejak podelat... Tak co teda pomuze? Mimochodem, dneska se zastavil znamy s PH metrem, ma uplne ten samej Adwa jako ja, jen ma navic na displeji ikonku teploty a nestacil jsem se divit! Oba jsem je zkalibroval a odebral jsem dva vzorky do sklenicek a rozdil v PH byl az 0.5! Pritom v pufru oba OK kdyz jsem je tam ponoril po mereni roztoku... Je to mozne toto?
Jinak roztok mam stale cisty, prestal jsem pridavat H2O2 a chci jej nahradit nejakym Enzymem, cetl jsem, ze je nejakej co ma stejnou funkci a "nebije" se s korenovyma stimulatorama, nebo tak neco, takze nechtel by nekdo doporucit neco pro me kyticky? Neco dobreho at to zastane funkci peroxidu? :-)