Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » RAINFORREST 2 / 400W GIB - [GRP]
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 49

jakou tam mas vlhkost?asi dost vysokou co?na tvym miste bych uz zrusil zvlhcovacku.

Old Post 29-09-2010 v 11:07 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Vlhkost 80-85% viz. muj posledni prispevek... Kytky maji teprve 12 dnu, neni to brzo? Staci rict a nastavim potrebnou hodnotu, jen ji potrebuji znat :-)

Old Post 29-09-2010 v 11:24 AM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

to ph měříš u vody kterou tam leješ?nebo to tam naleješ a pak to změříš v celý nádobě?

Old Post 29-09-2010 v 12:48 PM
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

V cele nadobe a PH metr je jety jedno kolo v hline, davam ho do chloridu draselneho takze je necekane i udrzovany :-) Mel by ukazovat dobre, na pufrech hodnota sedi a sem tam ho zkalibruju, kdyz se mi nezda, takze snad OK.

Old Post 29-09-2010 v 13:54 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

vlhkost ani ph v tom nehraje takovou roli tim to neni... ty listy jsou podle me vprdeli kvuli tomu jak si to prepalil s EC na zacatku... pokud mozno hod ted foto korenu.. rikas ze jsou snehove bily ale vyfot je...jinak cistou vodu bych nedaval,,, namichal bych roztok s EC o 0,2 vyssi nez je EC samotny vody...

Old Post 30-09-2010 v 07:57 AM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

To FrYnK - Ahoj, no tu vodu uz jsem radeji vymenil, byl tam fakt megabordel. Je dost mozne, ze jsem je trochu ze zacatku smahnul, taky v tom jedu prvne, takze se zase alespon naucim :-) Musim to jeste vychytat, maximalne to zdechne a sezenu si dalsi flancky, hlavne ze uz ale budu vedet.
Takze ted tam maji kyticky roztok z odstate vody z kohoutku (EC 0.09 - PH 6.2), hnojivo jsem naredil podle tabulky Metropu na Full Water system a tedkom jsou hodnoty EC 0.50 a PH 5.8
Uz jsou dva tydny stare, tak to snad budou zvladat. Fotky korinku teda jeste dodam a ty spatne listy jsem odstranil, vlhkost jsem snizil, tak uvidime.

Naposledy upravil D@D 30-09-2010 v 09:26 AM

Old Post 30-09-2010 v 09:02 AM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

13 DEN [18/6]

- Teplota den : 25-26 / RH : 65-75%
- Teplota noc : 21-22 / RH : 65-75%
- Teplota roztoku : 21 - 23.7
- Hodnota PH : 5.8
- Hodnota EC : 0.50

Old Post 30-09-2010 v 09:20 AM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

2.

Old Post 30-09-2010 v 09:27 AM
Host
Host

Příspěvek č. 57

Buď v klidu, nic jsi nepřepálil. I kdyby tak se ti to neobjeví na listech až teď, mohlo to být něco v té vodě z řeky. Máš to dobrý, jen bych asi srazil tu teplotu roztoku lepší míň než víc, tak cca 19-20 ideálka (přes zimu mi to jelo 16-20 podle toho jak to nahřála lampa a pohoda), nedělá se tam pak sliz na kořenech ,atd. A vlhkost už takovou taky nepotřebuješ, po 14 dnech bych zvlhčovačku už odstavil.

Naposledy upravil 30-09-2010 v 10:14 AM

Old Post 30-09-2010 v 09:59 AM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

No spise bych radeji nejake konkretnejsi udaje ohledne te vlhkosti uz jen kvuli pristimu kolu... Po 14 dnech by mela byt jaka? Pocitam, ze tech 60-70% ne?
Taky si myslim, ze to byl nejakej bordel z ty reky... Jinak co jsem cetl, tak teplota roztoku by mela byt OK mezi 20-24 stupni. Je to docela problem, protoze v mistnosti kde je box je kolem 21 stupnu a svitim na to 400W, takze ono to moc uz dat dolu nejde. Jeste moznost nastavit UFO na vetsi vykon, ale ono mi zase bude shazovat vlhkost, tak nevim... Jina moznost me nenapada...

Old Post 30-09-2010 v 10:27 AM
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od D@D
No spise bych radeji nejake konkretnejsi udaje ohledne te vlhkosti uz jen kvuli pristimu kolu... Po 14 dnech by mela byt jaka? Pocitam, ze tech 60-70% ne?
Taky si myslim, ze to byl nejakej bordel z ty reky... Jinak co jsem cetl, tak teplota roztoku by mela byt OK mezi 20-24 stupni. Je to docela problem, protoze v mistnosti kde je box je kolem 21 stupnu a svitim na to 400W, takze ono to moc uz dat dolu nejde. Jeste moznost nastavit UFO na vetsi vykon, ale ono mi zase bude shazovat vlhkost, tak nevim... Jina moznost me nenapada...

Myslím že problem byla ta voda z řeky,nic víc.

Čím víc budeš hledat problemy,tím hůř pro tebe.Dej tomu čas a ono se to dá dokupy.

Old Post 30-09-2010 v 10:58 AM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Vim o tom, ale tak treba se o tom co nejvice dozvedet. Problemy v tom nejak moc nehledam, z meho pohledu je to primitivni, staci dodrzet jista pravidla a vsechno bude jak ma byt... ale prve je musim znat :-) Uvidime jak to bude u me pokracovat, kazdopadne budu aktualizovat pro dalsi generace priznivcu teto rostliny :-)

Old Post 30-09-2010 v 18:28 PM
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Zdravim panove!
Znamy mel podobny problem, vyresil ho udajne Kuprikolem... Tak jsem si sehnal Kuprikol 250 SC -

http://www.e-agro.cz/kuprikol-250-s...bulova/d-70826/

Chtel jsem se zeptat jak se to davkuje na nase rostlinky? A taky jak casto.

Diky vsem za povsimnuti :-) Growu zdar!

Old Post 02-10-2010 v 13:56 PM
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od D@D
Zdravim panove!
Znamy mel podobny problem, vyresil ho udajne Kuprikolem... Tak jsem si sehnal Kuprikol 250 SC -

http://www.e-agro.cz/kuprikol-250-s...bulova/d-70826/

Chtel jsem se zeptat jak se to davkuje na nase rostlinky? A taky jak casto.

Diky vsem za povsimnuti :-) Growu zdar!

to ti vubec nepomůže !!! oszkoušeno -. . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 02-10-2010 v 14:21 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Nejake blizsi informace by nebyly? Kdyz uz to mam, tak bych to testnul pouzit, ale nechtel bych to nejak podelat... Tak co teda pomuze? Mimochodem, dneska se zastavil znamy s PH metrem, ma uplne ten samej Adwa jako ja, jen ma navic na displeji ikonku teploty a nestacil jsem se divit! Oba jsem je zkalibroval a odebral jsem dva vzorky do sklenicek a rozdil v PH byl az 0.5! Pritom v pufru oba OK kdyz jsem je tam ponoril po mereni roztoku... Je to mozne toto?
Jinak roztok mam stale cisty, prestal jsem pridavat H2O2 a chci jej nahradit nejakym Enzymem, cetl jsem, ze je nejakej co ma stejnou funkci a "nebije" se s korenovyma stimulatorama, nebo tak neco, takze nechtel by nekdo doporucit neco pro me kyticky? Neco dobreho at to zastane funkci peroxidu? :-)

Old Post 02-10-2010 v 15:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 64

zdar, to nejsou enzymy ale houby (polyversum atd.) Jinak ten peroxid je ok, ale nemusis ho tam lejt pořád, jen když bude problém.

Old Post 02-10-2010 v 15:34 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás